confessions

basitadam

- Yazar -

  1. toplam entry 18
  2. takipçi 1
  3. puan 2766

ateizm

basitadam
atayizm hakkında pek fikrim yok ama atayist karılar fena muamele yapıyor. hele bir tanesi vardı ki öyle bir emmişti ki çarşaf götüme girmişti basınçtan.

yaratıcının varlığını reddetme durumu

eski sevgiliye mektuplar

basitadam
merhaba sevgili..
tam beş yıl oldu yüzünü görmeyeli. parmak uçlarının sıcaklığını unuttum. bütün dokunuşlarını. öfkeni, kıskançlığını, sevgini, inatçılığını. bütün kavgalarımızı unuttum. sanki hiç tanımadım seni. hiç olmadık hiç sevmedik birbirimizi. nikah memuru o soruyu sorduğunda evet dediğini bile hatırlamıyorum ve kendi evetimi de. hiçbir şey yok sanki geriye baktığımda sana ait. hatırlamaya çalıştıkça eskiyor anılar. eskidikçe kırılıyor yıpranıyor hayallerle karışııp saflığını yitiriyor. aklımda bazı sahneler var mesela çok güzel ama anı mı hayal mi bilemiyorum..
şimdi ise durduk yere hiç yoktan öylesine bir başlığa girmişken gözlerimden ateş akarak bitiriyorum yazdıklarımı. seni çok özledim.

bilgi sözlük te yazar olmak

basitadam
aylık 1500 ile 20000 tl arasında değişen rakamlarda maaşı, seyahat konaklama ve akaryakıt alımlarında kullanılmak üzere sponsor firmalar tarafından sağlanan sosyal hakları ve yazdığınız her 1000 entryden sonra tarafınıza istanbul 5. noterliğinden gönderilecek olan telif sözleşmesi ile bir çığır açan sözlüktür.

metin2

basitadam
anılar birbirine bağlanıyor insan hafızasında ve öylece unutuluyor bazen.
2007 ve 2009 arasında yüzlerce gecemi almıştır metin2. ve şimdi adını her duyduğumda o geceler ve sonrasında dönem içinde yaşadığım ilişkiler acılar sevinçler paket olarak düşüyor hafızama. ne güzel günlerdi be

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol