türkiye nin en yobaz şehri

lanseloth
yozgat, erzurum, rize ve trabzon diyen yazar arkadaşlara katılmakla birlikte konya ve kayseri nin unutulmamasını rica ederim.
azzurro beatrice
bir karara varabilmek icin tum sehirlerin ilcelerinin koyleri ile mahallelerini adim adim gezmis olmak lazim yobaz la yozgat sirf yazimi benziyor diye bile ilk akla gelen olabilir. Yobazlik bu topraklarda oyle hizla yayiliyorken haksizlik yapmayalim harcamayalim koca sehri
zamazingoza
Malum partinin ve stepnesinin oy oranlarından yola çıkarak sonuca ulaşabiliriz. Şıklardan da gidebilirsiniz.
Erzurum
Rize
Trabzon
Yozgat
Konya
Aksaray
Karaman
Elazığ
Vazgeçtim şık vermekten. İç Anadolu ve Karadeniz bölgesi başı çeker.
bendis
Bi kaç şehre değinicem, Mesela Yozgata yobaz denmiş ben yakından tanıyorum Yozgat halkını 5yıl münasebetim oldu. halkı yobaz değil öğrenememişler fırsatları olmamış, orda doğup büyüsek belki bizde öyle olucaz ki bu ihtimal baya olası ama çok yardım severlerdir neneleri teyzeleri anaçtır . Erzurum denmiş o kadar Erzurumlu insan tanıyorum hepsi çok mert insanlar. Ha yobaz denmiş adamlar - kaçlarda hayatlarını devam ettiriyolar bir bayanın el ve yüz bölgesinden başka bi şey görmüyorlar yeri geliyo onu bile görmüyolar haliyle insanların verdiği tepkiler bazı durumlarda yobaz olarak nitelendiriliyor. Sonu hep öğrenememek kavramına çıkıyor hayatın tanımadığı fırsat işte. Ülkemi seviyorum her şehri her vatan toprağı da ayrı güzel insanlarla dolu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol