sürekli çok güçlü olduğundan bahseden kız

0 /
roptesambir
100 metre öteden anlaşılan kız tipidir.

insan kendi eksiğini saklamak için böyle savunma mekanizmaları geliştirir demiş ya freud, aynen öyle.
belki de jung demiştir.
bunlar manyak zaten konu o değil.

iki lafından biri, "ben yıllardır kendi ayaklarımın üzerinde durdum bundan sonra da dururum" olur.
zayıf görünürse düşmanlarının onu daha çok yaralayacağını düşünür.

karşısındaki herkesi düşman görmeye programlıdır beyni. sevdiğini söylediği seni bile. sana bile teslim olmamaya direnir. kısacası garip kızdır.
ulkebunahazirdegil
19 kg'lik Damacanaları eve çıkarması gereken kızdır.

Yok öyle bedavadan güçlüyüm demek. Ben çıkaramıyorum triplere de girmiyorum.

Ama çıkaran her şeyi hak ediyor abi.

Olay ruhsalsa güçlü insan ben güçlüyüm yha diye etrafta dolanmaz.

Güçlü kadın- Kendi ayaklarım üstünde duruyorum ben tamam mı?
Normal kadın+ berke, senin ayaklarinin işlevi bitti biraz da ali nin ayaklarınin üstünde durmak istiyorum. Sonucta ben sizin ayaklariniz olmadan duramıyorum.
nuvola
Kizi erkegi aynidir esasinda bunlarin. Ters psikoloji eylemine girismistir bilincaltlari. Durmadan cok guclu oldugunu iddia eden kisi aslinda zayiftir.
komedist
Carl Gustav Jung -Arketip şekilnde psikanaliz yaklaşımında bulunursak

Aslında "Evrim" denilen şey,güçsüz bir tarafın kalkanla korunması,kalkanla korunan tarafın aslında güçsüz olmasıdır.Eksik ve zayıf yanların korunmaya ihtiyaç olmasıdır.Yani gelişen karakterlerimiz ve insanlara yansıttığımız davranışlar "özümüzde olanı" korumak içindir.Yani insanlar bize yansıttığı ve bizim gördüğümüz karakterlerin tam zıttı bir karakteri içlerinde barındırmaktadırlar.Narsist ve kendini beğenmiş bir kişi kendi içinde tamamen eleştirilmekten korkan,bu yüzden onu eleştirene sert çıkan,kendi içersinde kendine güvenmeyen,ancak insanlara sürekli kendi başarılarını anlatan kişilerdir.

Bu vaka kızımızda sürekli bu dayatma kendi içersinde çok güçsüz,zayıf ve yalnız hissettiği hatta bu çıkarımda bulunursak kişilerle ilişkisinin zayıf olduğu.Bu kadar deformasyona uğramış bir karakterin savunma mekanizmasının düşüklüğü.Bu sayede saldırıya açık olduğu.Her türlü manipülasyona açık olduğu sonucuna ulaşırız

Özgüvenini kırmak çok kolaydır.Geçmiş olsun.Umarım güçlü olmayı hissetmesi gençliğinde yaşadıkları trajedilerin bir sonucu değildir.
supermassiveblackwhore
Kimse onun ne çektiğini anlayamaz.
Ne kadar dert anlatsa da hala anlatmadigi büyük sıkıntıları vardır. "Sen benim neler yaşadigimi bilmiyosun..." la başlayan cumlelere sahiptir.

Sizi friendzone'una almadan yavaştan uzaklaşın derim
bendis
Ağzının etrafında çikolata izleri kalmış bir çocuğun annesine 'çikolatayı ben yemedim' demesi gibi bir durumdur. Çok güçlü olduğundan bahseden kız zayıftır, yıpranmıştır. Sürekli bahsetmesi de bunu kanıtlar niteliktedir.
dilaramgg
eksi sozlukte de surekli kadinlari yeren basliklar/entryler vardi bari burada yapmayin yahu.
bu konulari kadin/erkek diye ayiracagimiza direk insan desek? aralarinda hicbir farklilik gormuyorum.
bu basligi insan olarak dusunursem de bir seyden surekli bahseden kisilerin bahsettikleri konuda eksik oldugunu dusunuyorum. nasil instagramda herkes mutlu, iliskisi, hayati mukemmel davraniyosa ayni o sekilde.
benbudunyadandegilimevladim
Teorik olarak imkansız bir şey.
Çünküm;
Bi canlının güçlü olması ayak sayısına bağlıdır.
Kadınlarda 2,
Erkeklerde 3,
Atlar ve eşeklerde 5 tane ayak olduğu bilimsel olarak gözlemlenmiştir.
Atlar ve eşekler > erkekler > kadınlar şeklinde düşünebiliriz.
En güçlü canlı ise kırk ayaktır. Überlemenddir, ultralivingdir, allah-u ekberdir, İçimizdeki uzayldır. Yatırım tavsiyesi değildir.
atomikterlik
kadın erkek fark etmez geçmişte yanında 'güçlü!' olmasına gerek olmayacak kadar güvendiği değer verdiği insanlar olduğuna inanmış olabilir bu insanlar (sevgili, eş, arkadaş fark etmez) 'güçlü' olmaya çalışmayı bıraktığı için bu insanı değersiz görmeye başlamış olabilir En güvendiği insanlar zayıf karakterli bu diye kullanmaya çalışmış olabilir bu insanı O güvenilir insanlar hayatlarında yol alırken bu insanın hayatını kaydırmış bile olabilir. Belki o çok güçlüyüm edaları insanlardan nefret etmiş birinin başka insanları uzaklaştırmak için kullandığı basit bir yöntem bile olabilir
bazı travmalar insana kalıcı yaralar bırakır bu tarz insanlarla kurulan iletişimler normal sosyal etkileşimlerden farklıdır farklı gerekliliklere sahiptir farklı getirileri olur insanlar belki böyle sosyal ilişkiler kurmak istemeyebilirler ama bunu aşağılama amaçlı kullanmak iyi değildir bence
son olarak genellemeler başlı başına en iyi ifadeyle yetersiz ve zarar verici şeylerdir
bu da benim görüşüm
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol