confessions

physicothinker

- Yazar -

  1. toplam entry 35
  2. takipçi 1
  3. puan 3112

kadıköy ümraniye otobüsünde taciz

physicothinker
bir adet dedem yasindaki orosbu evladinin genc bir kadini taciz etmesi olayidir. cesarete bak la herifteki otobusun ortasinda kadini taciz ediyor.

kardesim tamam videonu cek kanitin olsun. ama orada sesini cikaracaksin bagiracaksin ki bu adam orada linc edilecek ve artik bu tarz orosbu cocuklari korkup boyle bir orosbu cocuklugu yapamayacak. sonra hukuk ne diyorsa o tabi.

devlet bahçeli

physicothinker
al iste. ulan adam yapsin yuruyusunu sanane bahceli sen kendi derdine yan. mhpye oy verenlerin yarisi nefret ediyor senden. bunlarin cogu artik oy vermeyecek . yuzde oniki oyun var lan senin son secimde. barajin altina dusecem korkusuyla baskanliga evet dedin sen ama cogu partilini kacirdin. o yuzden senin boyle provakatif konusmayi birak konusmaya hakkin yok. sus otur oturdugun yerde.

sabri sarıoğlu

physicothinker
sabri galatasarayin cocugudur reyizdir. dile kolay 18 sene giymis bu formayi. 6 lig, 4 turkiye kupasi ve 5 super kupa sampiyonlugu yasamis bu herif. tamam son yillarda kotuydu ama bu onun sucu mu? kac yasina gelmis. e kotu de oynuyosa oynatmiyacaksin gondereceksin. eboueden sonra yerine bir tane duzgun oyuncu alamamis yonetimin teknik ekibin sucunu bu adama kotu futbolcu diyerek atarsan olmaz iste. bakin sabriye cok iyi bir futbolcu demiyorum ama galatasaraya yeterince iyi hizmet etmistir. eyyorlamam bu gadar.

(bkz: gule gule reyiz)

güvenparkta polis ile dolmuşçuların kavgası

physicothinker
oncelikle sunu belirtmem lazim ankara'da(tum turkiye'de de olabilir) 1-taksiciler 2-dolmuscular. bunlar ankara'nin mafyasi gibiler her turlu pislik var.

olay su dolmuscu ters yone girmis sivil polis de uyarmis. nasıl uyarmis tahrik etmis mi bilmiyorum ancak bana tahrik etmis gibi geliyor yoksa o kadar kisi toplanmazdi oraya. sonra kirmizi tisortlu baska bir dolmuscu gelip yumruk atıyor polise. sonra kavga cikiyor.

videoyu ceken dolmuscu da videoda "her gun geliyollar buraya segil yapıyollar" diyor surekli. ulan sizin trafikte yaptiginiz sekiller ne olacak. trafigi birbirine katiyorsunuz.
(bkz: al birini vur otekine)

amanda cerny

physicothinker
tam bir prim uzmani olan unlu bir vine fenomenidir. dunya uzerindeki neredeyse butun unlu youtuberlari evinde agirlamistir. bizim berkcan guveni bile evinde agirlamistir. yozgatli dayi ve balkonda cekindigi turk bayraklı pozuyla yine prim yapmistir kendileri
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol