adalet yürüyüşü

0 /
acascur
chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, enis berberoğlu'nun tutuklanması üzerine ankara'dan istanbul'a yürüyüşe geçeceklerini açıkladı. bunun dışında tüm il ve ilçe teşkilatlarını provokasyonlara gelmeden sokağa çıkmaya davet etti.
ohcaptainmycaptain
Sıranın kendine gele eğini anladığı an, sokağa çıkmaya karar vermiştir. Sen en büyük muhalefet partisi lideri olarak, bir sol kesim lideri olarak, Atatürk'ün partisi chp'nin lideri olarak, bir insan olarak, pek çok can toprağa düştüğünde, insanlar dövüldüğünde, haksız yere hapis cezaları aldığında, ordunun en şerefli subayları komutanları iftiralara uğradığında, milletimin geleceği sandıklara gömüldüğünde, insanlar bir gram için adalet istediğinde, tek söylediğin ''doğru bulmuyorum '' idi. Şimdi mi yürümek, adalet istemek aklına geldi k . K.
Sana çok kızgınım kılıçdaroğlu, yürü anca gidersin!!!
broze
Farklı bir fantezidir. Ramazan ayında insanlar oruçluyken, erdoğan'ın 15 haziran tarihine dikkat dediği bir zamanda manidar olan yürüyüş. benden sizlere dost tavsiyesi: katılmak istiyorsanız bile katılmayın çünkü provokasyona dönüşecektir. özellikle böyle hassas bir süreçte uzak durun. Tercih sizin tercihiniz.

Ortalık karıştığı zaman bu başlık dolduğu zaman ben demiştim diye editlerim.
mefulumefailufailatunfailun
ankaradan istanbula "adalet yürüyüşü" demek? kitlelerle beraber,isyankarane bir tavırla,olabildiğine provakasyona açık bir zeminde ve zamanda,"böyle bir şey olabilir mi ya" lardan kısa bir süre sonra,mimli bir kişinin tutuklanmasının ardından. kk muhalefet perdesini yükseltiyor mu,yükseltmeye mi çalışıyor,yoksa birileri yükselt mi diyor da böyle bir anda yürüyüş kararları,sertleşen söylemler vs. ile karşılaşıyoruz?

ne olur ne biter,hep beraber göreceğimiz yürüyüştür.umarım sorunsuz biter,zira ortam çok gergin fuat.herkes çok gergin...
zeigarnik
15 haziran tarihi, iktidar ve iktidara yakın kalemşörler tarafından bir hafta öncesinden bu yana dillendirilmekteyken, ana muhalefetin tam da bu tarihte başlatacağı bir eylem, danışıklı dövüşün en iğrenç halini gözler önüne seriyor.
oylar çalınırken sokağa neden çıkmadın?
%13 oy almış bir partinin vekilleri tutuklanırken neden sokağa çıkmadın?
bizler ki demokrasi için adım atan herkesin yanında duracak, arkasında olacak insanlarız yalnız bu iktidarla danışıklı dövüşlerinizden artık sıkıldık, yemiyoruz.

bu sokağa çıkma kararına kılıçdaroğlu'nun kendi üslubuyla cevap veriyorum; biz bunları doğru bulmuyoruz.
dilaramgg
referandum gecesi sokaga cikmaya hazirdik ama sen sustun, bir sey bile demedin. simdi sira yavas yavas size gelmeye baslayinca mi harekete geciyosun?
dante
Yumurta deliğe dayanana kadar hiçbirşey yapmadım şimdi şov yapayım da birşey yapıyorum sansınlar yürüyüşüdür. Akp bugün bu kadar güçlüyse işini yapmaktan aciz, tek yaptığı bindiği dalı kesmek olan vasıfsız lider bozuntularının suçudur. Hatta kılıçdaroğlu ve bahçelinin akp ajanı olduğu ortaya çıksa şaşırmam. O kadar kötüler. Kusura bakmayın ama umrumda olmayan yürüyüştür. Amarıgalıların dediği gibi ; kendi yatağını kendin yaptın. Yanında yürümemizi beklemeyin lütfen.
physicothinker
gecti bolunun pazari kilicdar efendi. bu yuruyus ne buyuk bir kitleye ulasacak ne de amacina ulasacak. sayin kilicdaroglu bosuna debelenme milletin sana tahammulu kalmadi. gideceksin.
raymondeaprile
Kılıçdaroğlu şunu yaptı bunu yaptı, yaptı mı evet yaptı,
Fakat,
Kılıçdaroğlu'nun önceden ne yaptığından bağımsız,

Adalete güveniyor muyum? Hayır
Yeni uyum yasalarıyla daha iyi olacağına inancım var mı? Hayır
Yeni atanan hakim savcılara güveniyor muyum? Fetöcüler kadar kötü olamazlar ama siyasi davranacaklarını düşünüyorum.

ee o zaman neden geminin kaptanına kızıp, gemiyi batırıyorum. Adalete güvenmiyorsanız, kişiden bağımsız, desteklenmesi gerekir.
gregostertag00
Geç olsa da güç olmaması gereken eylem.

Daha 3 gün önce CHP'nin dokunulmazlık konusundaki tutumunu eleştirirken, böyle bir tavır almaları çok iyi oldu. Bu yürüyüşte İstanbul durak, Edirne varış yeri olmalı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol