15 temmuz anma törenlerinin bir hafta sürecek olması

independence
akp planlamalarina simdiden baslamis. ulkenin her ilinde demokrasi mitingleri yapilacakmis yeniden ve cumhurbaskani erdogan bu mitinglerden birine, yuksek ihtimalle de koprude olanina katilacakmis.

yadirgamiyorum, cok onemli bir tarih ve bu gunun taze tutulmasina da taraftarim ama 1 hafta nedir? 23 nisan, 29 ekim, 19 mayis ve benzeri gunler daha mi onemsizdi yahut biz yasamadik diye mi zamanla onemini kaybetti ya da bu gunlere ataturk dahildi de o yuzden mi fazla onemsenmiyor?

bir hafta cok, bu isin bir oluruna bakalim. bence 2 gunde anlasilsin.
http://odatv.com/erdogan-15-temmuzun-yildonumunde-ne-yapacak-1106171200.html
ohcaptainmycaptain
Kedi götünü görmüş yaram var sanmış.! Bu ülke pekçok savaş, 1. Dünya savaşı, işgal, kurtuluş savaşı, mübadele, pek çok darbe, sağ- sol çatışması, sıkıyönetimler gördü. Değil bunları kutlamak ya da anmak, çocuklarımıza doğru düzgün tarih anlatmıyoruz. Atatürksüz kurtuluş savaşı, hayaletlerle çanakkale savaşı anlatıyorlar. Siz her yıl ingilterede 1. Dünya savaşında ölenler için, ne anmalar düzenlediklerine bir bakın. Biz yedi düvele kafa tutmuşuz, dünya tarihinin gidişatına çomak sokmuşuz..
Aa evet fetö geçen sene pek çok canımıza mal oldu. Dünya'da bir tane olan ordumuzun içine etti. Peki ozaman 12 yıldır hüküm süren hükümet nerdeydi? Hala bu kalkışmanın perde arkası bilinmiyor. Komisyon demeyin bana.. ansınlar 15 temmuzu birzarar yok.. ama bari milletin parasını çarçur etmesinler gösteriş yapıcaz diye....
zywiec
19 mayıs, 29 ekim gibi gerçekten kutlanması gereken günlerin aksine kamu güvenliği ve düzenini bozmak gibi aptal bahanelerle iptal edilmeyecektir. aksine yıllarca kendi besledikleri cemaatçilerin yarattığı gerçekliği meçhul bir darbeyi geçiştirmeyi, ölen o kadar insanın hatırasından bile utanmadan bayram gibi kutlayacaklardır. yıllardır milli bayramları kutlanmaktan erinen, gezi direnişini içten içe kıskanan siyasi muhafazakar kesime rahat rahat hülöğğ çekebilecekleri sahte bir gün verilmiştir çünkü. bokunu da çıkaracaklardır izleyin görün. (bkz: sen kutlama arap bokunu çıkarıyosun)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol