amanda cerny

bigcoder
Amanda Cerny, hayatını modellik yaparak sürdüren bir kadın.
ismini daha evvelden hiç duymamıştım, meğer fenomenmiş kendisi.
justen bieber ile sevgili bile olmuş.

neyse asıl mevzu şu; bu ablamız yozgat ilinden cafer lalek isimli bir amcamıza abayı yakmış durumda :)

cafer amca şu oluyor ve kendisini yozgat'a gelmesi için davet etmiş;
http://i.hizliresim.com/Xd14Yk.jpg
http://i.hizliresim.com/2j3ZQA.jpg


amanda hanım cevap vermiş kendisine;
http://i.hizliresim.com/znk427.jpg

hatta evlilik teklifi bile almış cafer amcamız
http://i.hizliresim.com/PQWM5O.jpg


ve son bomba
http://i.hizliresim.com/1NWd4N.jpg


büyüksün cafer amca :) :)
murty
bu mevzuunun tamamen dümen oldugu konusuluyor..

bir yerde aynen soyle yaziyor:

"....bu bir ön çalışmaydı. abd'de yaşayan bir türk organizatör (türkiye'de olabilir) amanda'ya türkiye'de bir organizasyon teklif etti. amanda bunu kabul etti. lakin ülkemizde çok tanınmadığı için cafer lalek diye anadolunun bağrından kopan kolaylıkla benimseyip sempati duyabileceğimiz viral bir karakter yarattı. bakın burası çok önemli viral olacak aksi taktirde kampanyanın reklam kokması halinde ülkemizin uyanık insanı bu diyaloğu benimsemeyip görmezden gelecekti. amanda türk organizatörün yönlendirmeleriyle kendi yaratmış olduğu viral karakterle twitleşti. biz de bu doğallığı çok sevdik benimsedik as bayrakları as moduna girdik. bekliyoruz bakalım amanda ülkemize ne zaman gelip birilerini zengin edecek...."
independence
amanda cerny isimli modelin twitter'da yarattigim cafer isimli fake karaktere tutulmasi durumu.

amacim sirf amanda cerny'i trollemekti ama bilemedim durumun bu hallere kadar uzayabilecegini. simdi kalbini de kirmadan benden vazgecmesini nasil saglayacagimi dusunuyorum kara kara.
civeng
bu hatun lele pons ile iyi arkadaşlardı. sonra araları bozuldu, gündemden düştü. tekrar gündem olmak için de böyle bir yol izlenmiş olabilir.
instagram : amandacerny
polaraurora
üzülerek söylüyorum ki memeleri estetik olan fenomen. ama yine de çok güzel. eskiden playboyda modellik yapıyormuş.

aa bu arada memelerinin silikon olduğuna dair internette okuduğum yazılara ve incelemelere ulaşamıyorum. çünkü o kaynaklarda şimdi tam tersi yazıyor. hatta bir de diyor ki, memeleri önceden biraz farklıymış sadece spor yaptıktan sonra daha dolgun durmuş falan. arkadaşım, amanda ne kadar ağır çalışıyordur michelle lewin ne kadar acaba? buna dayanarak söyleyebilirim ki fitness yapmak/spor yapmak memeleri büyütmüyor. öyle olsaydı michelle lewin'in memeleri silikon olmazdı. birilerine dayanarak değil, kendi bilgilerimle de söylüyorum ki spor yaparak memedeki yağ dokusunu art-tı-ra-maz-sı-nız.
physicothinker
tam bir prim uzmani olan unlu bir vine fenomenidir. dunya uzerindeki neredeyse butun unlu youtuberlari evinde agirlamistir. bizim berkcan guveni bile evinde agirlamistir. yozgatli dayi ve balkonda cekindigi turk bayraklı pozuyla yine prim yapmistir kendileri

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol