confessions

brewmaster

- Yazar -

  1. toplam entry 6
  2. takipçi 1
  3. puan 3041

guinness

brewmaster
kavruk malt ve eser miktarda şerbetçi otu ile yapılan bir stout. hatta tüm dünyada stoutların en meşhuru denilebilir. karbondioksit yerine nitrojen ile gazlandırılması kremamsı yoğun köpüğünün sırrıdır. artık bir çok pub/bar da fıçısı mevcut. migroslarda tenekesi de bulunabiliyor. ama kutudan içilemez mutlaka bardağa dökülmesi gerekir, içinde nitrojen gazı içeren bir topu vardır, kutu bira açıldığından bu top patlar ve fıçı guinness gibi yoğun köpüklü bir bira sağlar. bunun için bardağa dökmeniz ve içmeden önce 60sn beklemeniz gerekir.

çocukluk

brewmaster
miniatürk gezilirken "atatürk ölmedi biliyorum içeride yatağında yatıyor valla bak" diyerek aniden fırlayıp maket anıtkabir in üstüne atlamak ve kapısını açmaya çalışmaktır.

doğum günü kutlaması istemeyen insan

brewmaster
hadi ev ahalisi akşam sürpriz bir minik şirinlik filan yapsa katlanılabiliniyor ama, toplantılarda aç kurt gibi saldıran, tefi/zam vs sebeplerle her tür tezgah dümeni gözünü kırpmadan yapan mesai arkadaşlarının, camı açılmayan plaza odalarından, çiçekli böcekli peluş ayılı masalarından 10dk da olsa uzaklaşma bahanesi ile katıldıkları ultra yapmacık, sahte ve sözde sürpriz doğum günü kutlama "event" lerine dayanılmıyor gerçekten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol