çay içerken serçe parmağını yukarı kaldıran insan

selimowski
ne mesaj vermek istediklerini anlayamadığım insanlardır.girdiğim ortamlarda takıntı haline geldi çay içen insanları gözlemliyorum.acaba dünya dışı varlıklar insan şekline bürünüp bu şekilde mi iletişime geçiyorlar.
goodprospect
bunlardan birisi sevgili eşimdir. biz meteorolojik tahminler için kullanıyoruz. serçe parmağı aşağıdaysa hava güneşli, ortalardaysa bulutlu, iyice yukarıdaysa fırtınalı şimşekli olacaktır demek. evin içerisindeki hava genellikle.
independence
benim bu.

neden bilmiyorum o lanet olasi parmak inmez asagi, ilincli sekilde kalkmiyor o parmak ama bilincli sekilde indiriliyor, 10 saniye sonra hoop yine havada srfsz.
mustaitbiradam
bizim köyde bir amca var, gençken serçe parmağı kırılmış sonra yanlış mı kaynamış, ne olmuş, serçe parmağı hiç katlanmıyor. hep dümdüz. haliyle çay içerken de serçe parmağı da yukarı kalkıyor dimdik.
brewmaster
aniden bir halay talebi gelirse, halay başı olma fırsatını kaçırmamak için tedbirli olarak çay içme durumudur. yani, eklemlenebilirlik.
benmomo
istemsizdir o. refleks yani.
bunun bir diğer örneği de kuş serisi araçlarda vites değiştirirken kalkar. neden mi? kendimden biliyorum :)
perkins
ince belli ile içerken çoğu insanın yaptığı, fincan ile içerken gerek duymadığı eylemdir. nedeninin isviçreli bilim adamları tarafından araştırılması elzemdir.
nevermore
genetik olsa gerek o minik parmakla ilgili, dil kıvırabilme gibi. babam çayı, kahveyi içerken minik parmağı yukarı kalkıyor, benim de öyle oluyor. model alarak öğrenme olduğunu sanmıyorum. yukarı kaldirmiyoruz, kendi kalkıyor. pianoya başladığım zaman da kullanimi en zor parmağım minik olan olmuştu. güçsüzdür kasları belki diğer insanlarınkine nazaran, iş yapmaktan kaçınıyordur, geri çekiyordur kendini.
tolikopa
çayı bilmiyorum da rakı içerken benim otomatik olarak kalkıyor, durduramıyorum.

not: bilerek bu hareketi yapanlar da var tabi, hoş olmuyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol