confessions

neuromancer

- Yazar -

  1. toplam entry 31
  2. takipçi 1
  3. puan 3406

behzat ç 81. bölüm

neuromancer
çok fazla dizi izlemem ama film bilgime güvenirim dizileri sevmememin sebebi ise malum türk dizilerinde sürenin aşırı uzun olması ve bu uzun süreye rağmen karakterleri derinlemesine göremememiz idi ancak bir behzat.ç hayranı olmakla beraber gördüğüm en kaliteli dizi bölümüydü diyebilirim gerek ince göndermeleri (ki 6. defa bölümü izleyişimde bile detaylar,göndermeler gördüm) benim nacizane düşüncem herkesin bir kez bu diziyi izlemesidir.şu an piyasada dönen entrika ve çarpık ilişki , seksi abilerin seksi ablalarla bağrıştığı kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan dizilere kalmışken bizim aramızdan insanları anlatan bir dizidir,samimidir , içtendir yani behzat.ç candır

türkiye gönüllü teşekküller vakfı ensar desteği

neuromancer
bünyesinde çalışan elemanın sorumluluğu tüm kuruma aittir. bir okulda tecavüz olursa bunu engellemeyen ya da 40 çocuk tecavüze uğrarken ruhu duymayan (belkide görmezden gelen ) idari çalışanlar görevden alınır ve soruşturma açılır daha ilerisi olarak suçun faili dışında kurumdaki bu durumdan haberdarı olan ya da ihmali olan her çalışan görevden alınır uzun lafın kısası sorumluluğundaki 40 çocuk cinsel istismara uğrayan bir kurum zaten kapatılmalıdır bir değil iki değil 40 insanda az biras onur gurur ve erdem olmalı ...

ösym optik formu kaldırıyor

neuromancer
haberde izlediğime göre adaya üstünde alfabenin tüm harflerinin yer aldığı bir form verecekler ve adaydan tüm alfabenin harflerini küçük ve büyük yazmasını isteyecekler böylece her adayın yazı tarzının varolduğu bir veri tabanı oluşturup açık uçlu soruları böyle okuyacaklar. ancak kafama takılan iki nokta var ösym son zamanlardaki test üsulü sınavlarda bile bu kadar hatalı soru çıkartıp üstüne bunları iptal etmezken nasıl açık uçlu soru soracak ? ikincisi ise insanların yazı stili o anın şartlarına göre değişebilir eli yorulmuştur yada hızlı yazmaya çalışıyordur vb. oluşturulan sistem bunun üstesinden gelebilicek mi yoksa gene binlerce gencin geleceğiyle mi oynanacak?

yökatlas

neuromancer
yök yıllardır o kadar kötü sınavlara ve işlere imza attıki siteyi açıp bakınca bunu yök'ün yapmış olması imkansız dedim ama ellerine sağlık çok emek harcanmış çok da güzel olmuş.

46 yok olan

neuromancer
sıradışı ve türkiye'de ilk kez denenen tarzda bir dizi ilk bölümünü izledim ve gayet beğendim. zeka ve emek kokan bir dizi zaten ekip hayranı olduğum behzat ç ile benzer. saati de uygun olmuş herkes izlemez kendi kitlesini oluşturur eğer devamı gelirse dadundan yinmez.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol