24 mart 2016 ygs soru iptali

neuromancer
hala coğrafyada hidrografya ve iklim sorusunu neden iptal etmediler anlayamadım böyle saçmalık olmaz bu senede ösym hayal kırıklığı yarattı
lordens
10 hatalı sorudan bahsedilirken 2 iptal ve 1 sorunun cevap şıkkı değişmiştir. eğitim sistemimiz her zamanki gibi hatalı ve şüphelidir!
anakinskywalker
arkadaş ben şunu anlamıyorum:
bu soru hazırlayan görevlilerin tek işi bu değil mi? yılda bir kez yapılan şu sınavın sorularını hazırlamak, kontrol etmek ne kadar zor olabilir? ne kadar zaman alabilir ki? sınavına bir gün önceki gece yumurta dibe geldiği zaman çalışan öğrenci gibi baskıdan bir gün önce mi hazırlıyorlar soruları acaba? veya tek kişi mi hazırlıyor? bir ekip yok mu kontrol eden?

ben çok cahilce veya basit düşünüyorum belkide. bilen varsa aydınlatabilir.

tanım: soru hazırlamayı ve bir zahmet kontrol etmeyi beceremeyen kurumların neredeyse her sınavdan sonra yaptıkları açıklama.
endosphere
ısı sıcaklık sorusunun cevabının değişmesi gerekirken değişmediği devamında da enerji sorusunun tamamen hatalı olmasına rağmen cevap şıkkının değiştirildiği dandirik bir sınav.
imla
fludupasha
soru hazırlama aşamasında zaten büyük sıkıntıları var üstüne bir de kendi hazırladıkları soruları yanlış çözüyorlar. zamanında tartışmalar olurdu bu sene soruları tübitak hazırlayacakcakmış, yok olur mu atom enerjisi kurumu el atmış diye. sanırım son bir kaç senedir koyun gütme kurumu hazırlıyor soruları. gerçi tübitak başında hayvanat bahçesi müdürü vardı değil mi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol