confessions

yumurtagibicocuk

- Yazar -

  1. toplam entry 235
  2. takipçi 18
  3. puan 7071

içtikçe düşünmeye başlamak

yumurtagibicocuk
telefondan uzak durmakla taban tabana zit olan eylemdir.
tam aksine sahsen ben, beni _o zamanlar_ ise almayan _simdiki_ patronuma sovmekle devam ettirmistim bu eylemi.
bes yil once, kelebek heyecaniyla is gorusmemin sonucunu kutlamak icin hazir ve nazir nezih bir pubta beklemekteydim. minik minik sevimli yudumlarla sevinclere gark olmaktayim o esnada, bekledigim telefonla birlikte o nezih pub ortami gitti, yerine gayet varos ve hakli tepkili bir masa ortami geldi. nasil koyduysa bana, akabinde " senin ben ecdadini, lan y.vsak madem kabul edilmeyecektim niye bekledim ben d.rruk sie it seni" diyerek kapattim telefonu, baslikta gecen eylem sonunda.
hi sonuc,ise kabul edildim 5 yildir da ayni yerdeyim.
sansli insanim sozluk.

işe girip aile yanında oturmaya devam etmek

yumurtagibicocuk
dunyanin en akilli secimidir. baska soze gerek bile yok. ılk hafta her aksam partilerde, acilislarda kosucam sanilir, kosulur da, lakin ikinci hafta birikmis bulasiklar, dugmesine basilamayan makineler, kose bucak tozlari, odenmemis ve o-de-ne-me-mis faturalar, apartman yoneticisiyle gorusme zorunlulugu toplantiya istirak icin, ve maalesef asla yeterli vaktin olmamasi gibi oznel ve cogu genel sebepler yuzunden dunyanin enn akillica isidir.

çeviri yapmak

yumurtagibicocuk
gozleri belertir efendim bu meslege dahil olmak. bir sure sonra ceviri yaptiginiz dil ile anadiliniz arasinda inanilmaz bir bag kurulur, konusurken "hava atiyo bu yeeaa" dedirten.
oysa ki hava degildir, cunku zaten yeterince beyin .ciklamasi gecirtmistir o soz obekleri, ve daha siz farkina bile varamadan zavalli beyniniz araya o minik kelimeyi sikistiriverir. boyle mal mal bakarsiniz bir cumleye, bir de icindeki kucuk cumlelere lelelele diye devam eder bu orgu.
bir cesit kelime ve cumle oyunudur efendim dahasi, bir kucuk kelimenin yerine koca cumleyi koyamazsiniz gunumuz isverenin isinde.
koydurtmazlar, ve israrla koyarsaniz _anlatsaniz bile_ para kaybedersiniz, anlamini isverenin bilmedigi bir paragraf yuzunden.
bu yuzden sabahlara kadar gelsin kahveler, gitsin kahveler yaptirir size bu isi yapmak.
kisaca "biraksalar da soyle o cumleyi alip, bu cumleye evirsem evirdigimin altina da su cumleyi koysam; bakayim ooh mis gibi oldu wallahi" isidir.

diyanetin botoks açıklaması

yumurtagibicocuk
bana, "bir babanin, 9 yasindan buyuk olmasi sartiyla oz kizina sehvet duymasi haram degildir" aciklamasina benzer bir aciklamadan ibaret olmadigini dusunduren aciklamasidir.
zira diyanetin her dedigini yapsak daha beter durumlara dusecegimizin garantilenecegini de gozler onune sermistir.
ahh, diyanet umrumda mi? bir coklarimiz gibi benim icin de cok da fifi.

leslie sansone

yumurtagibicocuk
kilo vermek icin degil de sanki, sikilasmak icin hareketlerine eslik edilesi fitness uzmani.
1 mile olan programindan ziyade, 3 mile olani ile baslamak zorlasa da cok ise yarar gorunuyor. "oldugun yerde yurutuyor iste yeaa" sanrisina kapilmadan once 1 saat dayanmak gerekir.
bayaa sular seller gibi terletiyor. hatta hayvan gibi terletiyor, denedim ordan biliyorum.

evden cikmaya usenenler icin daha ziyade mukemmel bir egzersiz kaynagi. yalniz bilgisayari acmak icin bile usenen bunyelerde bir ise yaramaz bastan uyariyorum.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol