kızların yanında küfür edilmemesi

0 /
sempatiksinirsistemi
bide muhabbete kendını kaptırmıs erkekler kızları unutarak kufur etmeye başlar sonra aralarından bir tanesi ’siz ayısınız ben öyle degılım’ havalarında hop beyler kızlar var der...uyuz kısılıktır o.aslında kızlar erkeklerın olmadıgı durumlarda daha okkalı kufurler ederler ve ortamda kufur duyduklarında cici kız moduna gecerler kı o ayrı bı tartısma konusudur.
capt it all
diye bişey olmamalıdır. küfür edilmesi gereken bir nokta varsa küfür edilmelidir, babadan bile sakınılmamalıdır.
bir de ota boka küfür eden zihniyet vardır ki, o konumuz dışıdır.
bloody mary
’ayy kufur etti ayı ne kaba herif’ diye zırvalayan bir kız bulunuyorsa şayet ortamda olası bir durumdur,zira o kızların çekilmez dırdırlarını cekmeye yegdir.
ama kufur guzeldir,hisleri ifade etmeyi en anlaşılır yapan bir araçtır.edilmelidir erkeği kızıyla,ayrım yapmaksızın..
ama bir de kufur edicem diye ortamın bokunu cıkaran erkekler vardır ’ağzına verdiğimin karısı gelmiş amuna goduum anlatıyo bişiler sikime dedim ağzına sıctıımın’ şeklinde konuşurlar.ama bu kişiler -bırakın kızların yanında kufretmemelerini- direkt imha edilmelidirler.ortadan kaldırılmalıdırlar,evet..
jacky
kizlarin bile artik agza alinmayacak kufurler ettigi bir devirde,kizlarin yaninda küfür etmemek yinede efendilik mi? evet efendilik...
naribeyza
mesele kızların yanında küfür edilmemesi değil, hiç küfür edilmemesi olmalıdır. erkek olmak küfür edebilme, duyabilme hakkını vermiyor. erkek olunca küfür güzel bir şey de olmuyor.
selimowski
ananın yanında küfür edilmesi hoşuna gider mi ?
bu ülkedeki kadınlarımız erkeklerden çok çekti..şiddet gördü,sokak ortasında dövüldü,tacize tecavüze uğradı,intihar etti,zorla evlendirildi,satıldı,pazarlandı.az insan olunda küfür etmeyi verin zor değil.

(bkz: küfürsüz cümle kuramayan insan)
goodprospect
küfür iyi bir şeydir arkadaşlar. sorun küfürlerin aşırı cinsiyetçi olması ve kadınları aşağılaması. cinsiyetçi olmayan küfürler edilerek sorun çözülebilir.
pipolarbozuk
argo o kadar insan içine bütünleşmişken nasıl tutmaya çalışırsınız. doğallıktan uzak kalındığı an, insanın cümlelerinin yetmediği yerelere noktadır argo. insanın en doğal halidir. o yüzden sansürlenir. içki gibi sigara gibi seks gibidir. insandan uzak değildir . hadi ama hepiniz ne zamandır plaza insanı olmaya başladınız. söylemicem diye kırılmaya gerek yok. dünya da tartışılacak o kadar nefret edilesi şey varken bunlara hassiktir çekememek yapaylık.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol