erkan petekkaya

karpuzz
abudik gubudik rolleri oynarken bir anda yakışıklı zengin patron rollere dikey geçiş yapmasıyla beraber fiyatı ve 30 yaş üstü ebleh kadın hayran kitlesinde de dikey bir ivme olan oyuncu.
neresi yakışıklı çözemesem de insan olarak iyidir, muhabbeti boldur, samimidir, hiperaktiftir, neşelidir ne bileyim on kaplan gücündedir belki de ama ey türk kadını neresi yakışıklı bunun yapma allasen.
karpuzz
’’doğum yeri : elazığ
doğum tarihi : 12 aralık 1971
eğitimi : konservatuvar

petekkaya, çocukluğunu istanbul, anadolu yakası’nda geçirmiştir. mehmet karamancı ilkokulu’nda, daha sonra bostancı ortaokulu ve fenerbahçe lisesi’nde okumuştur. anadolu üniversitesi devlet konservatuarı ‘nı kazanan petekkaya, 1993’ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1996 yılında “güzel günler” dizisiyle devam eder. 1998 yılında aynalı tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

aşkına eşkıya, bedel, japon gelin ve taştan kalp projelerinde yer alan petekkaya, kanal d’de ekrana gelen serseri adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “bülent” karakteriyle komedi alanında da rol alır. 2005 yılında köpek dizisi ile ekranlarda görünmeye devam eder ve bu dizide canlandırdığı “yılmaz” karakteriyle beyaz inci televizyon ödülleri’nde “en iyi erkek oyuncu” dalında aday gösterilir. 2005-2007 yayın döneminde atv’de ekrana gelen beyaz gelincik adlı televizyon dizisinde adana’lı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu ömer’i canlandırmıştır. 2007 ekim ayında başlayan sessiz fırtına adlı televizyon dizisinde yiğit sancaktar’ı canlandırmaktadır. dizinin yayınına mart 2008’de 19. bölümünün ardından son verilmiştir. petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (star tv) yer alarak son bahar adlı televiyon dizisinde holding’de yönetici olan “galip”’i canlandırmaktadır.’’

gibi de bir bilgi yığını sunayım maksat vatandaşa hizmet.
bir de sigara içer ki tam baca.
tasarimharikasi
daha düne kadar "ulan ne şanssız adam ne saçma dizilerde oynuyo" derken şak diye turnayı gözünden vurmuş bir abimizdir. gönül defterimde hakettiği yeri almıştır kendisi. gözümüz yok allah daha iyi etsin diyorum.
elma sekeriiii
operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı
izmir’de silahla tehdit, baskı, yıldırma, iş yeri ele geçirme olaylarına karıştığı belirtilen suç örgütüne yönelik operasyonda 49 kişi gözaltına alındı. erkan petekkaya da ifadesine başvurulacak kişilerden biri. kendisinin seks kasedi olduğu iddia ediliyor. bu seks kasedi yüzünden şantaj görünce bir çete liderinden bu işi "halletmesi"ni istiyor. diğer detaylar için;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19349012.asp
independence
bugun izmir de gercekle$en bir operasyonda goz altina alinmi$ti ancak daha sonradan serbest birakildi.

edit: kendisi gozaltina alinmami$, olay ile alakali magdur sifati ile polise kendisi ifade vermi$.
noanoa
beyonce'yi taciz etmesinin normal olduğunu düşünen, kurtarmaya çalıştıkça sıvayan oyuncu. bu anlattıklarından sonra taciz ettiğine emin oldum. insan kendini nasıl bitirir sorusunun net cevabı bu röportaj.
yumurtagibicocuk
bazi kaynaklara gore, halktan olan kaynaklara gore, set aralarinda sactigi alkol kokusu bir kucuk kediyi devirebilecek kivamdaymis bu agirlarin hafifi abimizin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol