confessions

noanoa

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 3077

erkan petekkaya

noanoa
beyonce'yi taciz etmesinin normal olduğunu düşünen, kurtarmaya çalıştıkça sıvayan oyuncu. bu anlattıklarından sonra taciz ettiğine emin oldum. insan kendini nasıl bitirir sorusunun net cevabı bu röportaj.

menemen

noanoa
bebeğimde bulunan besin allerjisi sebebiyle ben de diyette olduğumdan, yumurtaya özellikle menemene hasret kaldım. sabah kahvaltılarının en güzel yiyeceğidir. bir de sucuk istiyor canım ama o ayrı mesele.

kim açtı bu başlığı oğlum. kokusu burnuma geldi şerefsizim.

psikolojisi bozuk psikolog

noanoa
yıllar önce ablam derin bir depresyona girdiğinden, psikoloğa gitmeye karar vermişti. ama ablamın duygu durumlarında hiçbir ilerleme göremiyorduk. bir gün, psikoloğun intihar ettiğini duyunca nedenini anladık. ablam her dediğime kafa sallıyor derdi. kendisi de intihar edecek kadar depresyondaymış demek. allah rahmet eylesin.

ekşi sözlük

noanoa
ilk göz ağrım. ergendim okumaya başladığım zaman. deli şarkılar öğreniyordum buradan, kimse bilmiyordu okulda. yazarlığım onaylandı, acaip mutluluk.

sebepsiz yere uçuruldum. daha söyleyeceklerim vardı. sonra neyse dedim tekrar girdim ama bu yaşananları da gördükten sonra artık entry girmek gelmedi içimden.

ah kanzuk. çok ayıp ettin çok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol