confessions

belgarion

- Yazar -

  1. toplam entry 21
  2. takipçi 1
  3. puan 45623

henüz üç yaşında bir kardeşim var

belgarion
kendisi ile 4 saat iki bilgisayarı birbirine bağlamaya çalışmışlığım vardır.bu msnden en az 10 kişi yardımıyla altından kalkamadığımız,yardım istediğimiz elemanların bizi salak yerine koyarak sizin caple zıbırınız eksiktir diyerek kablomuzun olmadığını iddia ettikleri olay ertesi gün profesyonel yardım ile 3 dk. civarında bir sürede halledilmiştir.sonrasında sırasıyla birbirimizin arşivlerini sömürmüş,bu paylaşım olayını geleneksel hale getirme kararınıda almış bulunmuşuzdur.

kopya çekerken yapılmış en büyük salaklık

belgarion
şu olabilir mesela.kopya çekerken hocanın şüphelenmemesi için öndeki kopyadaş tarafından doldurulmuş silgiyi hocaya gösterip hocam bak silgi alıyorum ama bişi yok hani olsa bu işi gizli yapardık manasında sallamak suretiyle almaya çalışmak.tabi hoca bizim düşündüğümüz şekilde değilde diğer şekilde düşünür sonrası malum.

klaket

belgarion
klaket bizlere isim olarak ne kadar uzak gelsede aslında hepimizn bildiği sahnelere geçme sırasında kullanılan üzerinde sahnenin sayısı,ism,kaçıncı kere çekildiği vs. bilgilerinin yer aldığı daha çok şaklatılması ve motor denmesiyle aklımızda kalan alet.

çarşı izni

belgarion
bu carsı ıznı sadece hapıshanelerde veya askerlıkte yoktur,yatılı okullarda da sözde carsı ıznı dıye bır sey vardır.bu ızne gore okul dısına sadece bellı gunlerde ve bellı zaman aralıklarında cıkılacaktır.ama ben bu ıznı simdiye kadar hocalarda dahıl sıkleyen gormedım,belkı okulun ılk haftası comezlerın en comezlerı bu ızın saatlerını harfı harfıne yerıne getırmıstır ama bu ogrencılerde okulun ılerleyen gunlerınde ust donem abılerı ve arkadasları tarafından ıslah edıleceklerdır.hatta oyle bır zaman gelıcektır kı bu comezler serpılıp buyuyecek gecelerın adamı olup parklarda sabahlayacaktır.

recep tayyip erdoğan

belgarion
ilginç kisilik.çok begendiği kurtlar vadisinin son filminden etkilendigindenmidir yoksa damarlarindaki delikanliliktanmidir bilinmez kendisine sikayete gelen adama lan diye hitap etmis hatta sonrasında hadi ananı al git burdan bile demiştir.

acaba bir ülkenin başbakani olan bir insanin kendine birazcik daha hakim olmasi gerekmez mi?hayir yarin bir gün olmadik yerde (bu olmadik yer uluslarasi bir platform olabilir ) tepesini attiran baska bir ülke basbakanina lan artistlik yapma deyip,tekme tokat dalmasin.temsil ettigi ve bu insani basbakan olarak seçen kisiler olaraktan sorumlu olan bizleriz,unutmayalim.kabak bizim basimiza patlayacaktir yine.

dorian

belgarion
bizlere ’sonunda bizdede guzel klipler cekilebiliyormus’ dedirten bir klip(bakma yuzume)armagan etmis,roportajlarindan okudugum kadariylada gayet akli basinda guzel grup.

çömez

belgarion
uyelik kosullarini okumayip sonrasindada independence ’a neden yazdiklarimi okuyamiyorum bir sorun fln mi var yazip mesaj atmamla beraber dahil oldugum grup.onceleride bu muessesenin(comezlik muessesi) farkli kollarina uyeydim.elbet bir gun bunlarida atlatirim sanirim.

volfied

belgarion
bilgisayarda bitirdigim yegane oyunlardan biri.oyunu bitirdigimde hayal kirikligina ugramistim,koskoca 15 bolum bitmis kutlama olarak insan boyle helal olsun,sen soylesin boylesin filan diye bir sey bekliyor.sadece congrulations mi yazar be kardesim.ama olsun hala olsa oyanayacagim guzide dos oyunu.

ran

belgarion
shakespeare’in unlu eseri kral lear’in akira kurosawa tarafindan uyarlanmis film versiyonu.
mekanlardaki inanilmaz ayrintilariyla uzerine cok titizlenilmis bir film,sanki tiyarodasiniz havasi veren cekimleri, son 1 saatlik bolumdeki inis cikislariyla ,savas sahnelerindeki renklerin guzelligi ile izleyenleri buyulemis ve buyuleyecek olan film.insanlari bir ayna gibi yansitmis,tum insanligin zaaflarini nedenleriyle birlikte anlatmis film.son olarak hikayesinin bile izlemeniz icin yeterli oldugu asmis film.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol