dorian

0 /
carpediem
yeniden hayata adli ilk albumleri piyasaya cikmis olan turk rock grubu. kendi muziklerini su sekilde tanimliyorlar(!): "alternatif bir muzik ama alternatif kaliplar icinde durmuyor. rock da degil, metal de degil. numetal de denemez."
angelus
yillar once h2000 de dinleme sansini buldugum lakin bi vakit sonra hafizamin derin dehlizlerinde unuttugum gruptur kalitelidir, hostur metal soylemezler hatta metal soylediklerini iddia edenlere karsi kin beslediklerini duymustum zamaninda. evet.http://www.dorianweb.com adreside grup hakkinda bilgilendiricidir.
henuz uc yasinda bir kardesim var
kendileriyle tanisma firsatim oldu : murat otunc - gitar , afsar yagcioglu (gokselin ve vega’nin davulcusu) - davul , memet incili - gitar , alex tintaru - bass (direct-t den), ilkin kitapci - vokal. uyeleri gercekten kirmayip herkesle muhabbet eden gayet mutevazi insanlar, pek yakinda star olduklarinda ne olur onu bilemiyorum çünkü grup forza ileri gidiyor.
belgarion
bizlere ’sonunda bizdede guzel klipler cekilebiliyormus’ dedirten bir klip(bakma yuzume)armagan etmis,roportajlarindan okudugum kadariylada gayet akli basinda guzel grup.
igoriyan
wans ın sponsor olduğu ve elemanların hepsıne ayakkabı dağıtığı alternanif metal yapan ama velakin vokallinde iş olmayan diğer elemanlarınsa domuz gibi sağlam çaldığı yinede güzel müzik grubudur.
lactamento
haberlere konu olan, yunus emre’nin ilahisini şarkı yapan rock gurubu. din bilginleri bu şarkının barlarda çalınmasını uygun görmüyormuş ama zekeriya beyaz’ın yorumu muhteşem: barlarda alkol kullananlara bu şarkı allah’ı hatırlatır.
schneemann
dün akşamki dorian mersin konserinde canlı performanslarını izleyebildiğim ve on nümerodan biraz daha azını verdiğim başarılı grup.kesinlikle piyasa rock gruplarından değil.belki çilekeşgillerden ya da az biraz özentisi diyebiliriz sahnedeki duruşları ve parçalardaki sololar açısından.solo gitarist arkadaş efekt kullanmadaki başarısıyla "afferin" i haketmiştir.basçının neden juventus formasıyla çıktığı da aklıma takılmadı değildir.başarılı bir gruptur.yolları açık olsundur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol