confessions

schneemann

- Yazar -

  1. toplam entry 163
  2. takipçi 1
  3. puan 47200

bilgi sözlük

schneemann
firefox kullananları inatla adam yerine koymayan sözlük. özürlü mü ne. evet. o kadar reklamı benim içime koysalar benim de dinim imanım para olurdu, open source falan umurumda olmazdı.

(bkz: pardus özgürlük için)
(bkz: code is poetry)

kötülemenolurçalışkibendearamayapabileyim: ulan suç mu firefox kullanmak. bir senedir üyeyim hala arama yapamıyorum. tamam o zaman lisanslı xp parasını siz verin, benim de internet explorer’ım olsun.

benzemez kimse sana

schneemann
türk sanat müziğinin güzide eserlerinden biridir, tarkan markan hikaye bu eseri bu noktalara taşıyan tabi ki müzeyyen senardır. icrası pek ustalık istemez enstruman bakımından fakat icracı ses sanatçısı için mük’emmel bir sınavdır. sonsuz derinlikte anlam barındırır, rakı mezesi değildir.

nakliyat

schneemann
ucuz seo numarası. jedi sizi reklamlarına alet ediyor haberiniz yok kısacası. efendim bir ara nicklerin yanında beliren çizgi sanılan fakat wordpad’e kopi pasta yapıldığında link oldukları görülen hedeler var ya, onlar şimdi de sözlüğe login olunan ekranda aşağılarda bir yerlerde var. bu nakliyat başlığı da öyle bir şey. ekşi’deki reklamların iyice zıbıtmasına benzer bir durum.

hedef reklamı alınan; ahmetoğulları nakliyat, gönülden gönüle çiçekçilik, nişantaşıylan pek mesudum nokta com gibi sitelerin google’da üst sıralara tırmanmasını sağlamak.

zamanında hayalet sevgilim-irem ilk meşhur olduğunda google’a irem diye keyword girip, irem etek aldı şoook, irem 5 kişiye sığmadı, one night in iremland gibi siteler çıkınca ben de epey bir dumur olmuştum. yani aradığınız şey ile search sonucu ortaya çıkan şeyin alakasız oluşu da buna benzer bir uygulama ile mümkündür.

sonuç olarak nakliyat ayıptır, günahtır, daha profesyonelce yapılmalıdır bu nakliyat işleri. yapamayıp ele yüze bulaştırmaktansa hiç yapmayıp rezil olmamak daha iyidir.

(bkz: kişinin allah ının para olmaya yüz tutması)

adding comments have been disabled for this video

schneemann
upload ettiğim halk müziği dans videolarının altına, pis gomünistler bu ülkeyi size bırakmıycaz bıdı da bıdı şeklinde saçma salak 1960’lı yıllardan kalma yorumlar yazan insanları gördükten sonra bütün videolarım için uyguladığım yöntem sonucu, faşist bile olamayacak kapasitede insanların yorum yapmaya çalışırken karşılaştığı youtube uyarısı.

iyi haber alinca bir şeyler ismarlatan arkadaş

schneemann
önceden uyarı: başlık türkçe’nin uganda aksanıyla konuşulan versiyonu ile açılmış gibi görünse de daha iyisini bulan değiştirebilir.

efendim böyle arkadaş insanlarına kendiniz hakkında aldığınız mutlu , sevinçli, her türlü olumlu haberi söylediğiniz an, o zaman bana bir şey ısmarla diye karşılık verirler tebrik edecekleri yerde. çok çok kısa bir an dumur yaşatırlar ve de istediklerini alırlar genelde. tabi bu haberin iyiliğinin oranıyla da değişkendir. mesela:

-abi noldu biliyo musun, geçen 2.5 luk kola aldık son paramızla, bedava 1 litre çıktı. acayip mutlu olduk arkadaşlarla.
-hadi ya çok sevindim, o zaman bana yemek ısmarla.
-mnskym. hadi len. son paramızla aldık diyorum, başka para kalmadı yani. hep yapıyon bunu nuri, bi dahakine küfür ederim bak.
-hadi ya o zaman bana yemek ısmarla.
-senin .mına koyarım.


bazen de tamam lan lafı mı olur diyip, nuri’nin isteklerine boyun eğilir.

-lan nuri.
-ne var?
-hani nebahat var ya bizim maallede, 3 aydır peşinde olduğum, geçen sabah işe giderken önünü kestim,
-ee?
-konuştum lan ne ee’si. akşam beni iş çıkışı al dedi.
-oo kanka hadi iyisin, o zaman bi yemek ısmarlarsın. akşam da nebahati eve bıraktıktan sonra, artık kimin evine bırakırsın bilmem de, kafaları çekmeye götürürsün biricik kankanı.
-yok ebesinin.... tamam lan, seni mi kırıcam be nuri. başka arkadaşım mı var lan, kimi götürecem. tmm ben seni alırım kaaveden.
-çok kralsın kanka eyvallah.


ben bu nurilerin cümlesini sevmem, fırsatçı, şerefsiz insanlardır. bunların yan sanayi olanları da genelde, kötü günde yanda olmayan cinslerdir. hiç olmasalar daha hayırlı olur tabi. parazit insanlardır kısacası.

hizmetçi kız fantezisi

schneemann
aynı ev içinde ikamet ettikleri hayal edilerek, aşçı uşağa, uşak şoföre, şoför bahçıvana, bahçıvan hizmetçiye ve sonra hepsi beraber evin hizmetçisine emmeli gömmeli faaliyetlerde bulunarak son bulan girişimin fantezisidir. fantazi değildir, jediler de hata yapar en nihayetinde. ha bu çok bilinmeyenli denkleme, isteyen istediği sözlük celebrity’sini koyup farklı kombinasyonlar elde edebilir. hayal gücünüze kalmış.

(bkz: sürekli gelişiyor efendim durduramıyoruz)

maynard james keenan

schneemann
tool’un ve de a perfect circle’ın solisti, her şeyi. şarkı sözü yazarı. insan olmadığı yönünde şüpheler olan hayvan. bir insan bu kadar güzel şarkı söyleyemez çünkü. dünyanın en güzel kadınıyla sevişmeyi, kendisinin karşımda durup herhangi bir parçasını seslendirmesine yeğlerim. evet, yaparım.

yazdığı şarkıların sözlerini inceleyiverin biraz, genelde uyuşturucudan bahseder, yalan dünyanın yalan insanlarından da. güzel görünüşlerin altındaki sahte vücutlardan. dünyayı kendi istediğimiz gibi gördüğümüzü anlatır, ama aslında hiç de öyle olmadığını. isviçreli bilim adamlarının kendisini incelemesi gerekir ivedilikle.

cem adrian

schneemann
bu arkadaşın şarkı söyleyebilen ve daha geniş ses aralığına sahip olmamasına rağmen 349022394 kat daha iyi vokal tekniğine sahip hayvan versiyonu için:


(bkz: maynard james keenan)

edit büdüt: bu arada şarkı söylemeyi hiçbir zaman öğrenemeyecek fikrimce. sadece ilginç sesler çıkarabiliyor. olsun o da bir şey.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol