canın tantuni mi cekti gel baba mersin zirvesi

addicted to pain
öncelikle dccl’nin de mersinli olduğunu duymamla birlikte artık harekete geçmek için kolları sıvamaya karar verdiğim zirvedir.ardından artemisia,redd,bi de sheenamen mi ne o varmış heralde,onları da alıp mersinli yazarlar olarak tantuni yiyip üzerine sahilde bira yudumlayacağımız zirvedir.katılımcı arkadaşlar beklenmektedir.temmuz ayında olması muhtemeldir.
addicted to pain
zirve tarihinin bir hafta içinde olması beklenirken bir yandan da yakın çevrelerden kimselere yatacak yer imkanı saglanabilir.blirtmek istedim.ayrıca katılımcıların birini de unutmuşum.

(bkz: pessimistic)
schneemann
ben miyim neyim tam tarih belli olabilirse gelebileceğim zirvedir. tam emin olmamakla beraber sesim soluğum gayet çıkabilmekte, istersem brutal vokal yapabilmekteyimdir. yannız mersin’de gün içinde hava 120 derece civarı olduğundan akşam olursa daha bir smiley suratle gelirim sanırım.
addicted to pain
başta dccl nin numarasını verip telefonumu açmaması,scheenemannin yüz yıl sonra haber etmesi,redd’in de dccl ye bağlı olması,wish you were beer’ın erdemlide olmasına ragmen çok uzak diye bahaneler uydurması,artemisianın başka zaman diye baştan savması,sistematik kedinin "yayladayım ya inemem ki"serzenişleri üzerine iptal olmuş zirvedir.ha yani burdan ne anlıyoruz?demek ki bizden ne köy olurmuş ne kasaba.


edit:yine de uygun olursa scheeneman le görüşmemiz mümkündür.nickini yazamıyom diye midir nedir sempati oluştu adama karşı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol