confessions

cici ku

- Yazar -

  1. toplam entry 108
  2. takipçi 1
  3. puan 46656

louandreassalome

cici ku
tanimam bilmem ancak nickimin altina girdigi, #298422 nolu entrysiyle gozlerimi yasartmis ve bir forumun nasil olmasi gerektigini ornegini gostermistir. bunca bilgic icinde en baba yaranin kendisinde oldugunu ve derinligini gozler onune sermis tek bilgictir. zira sasirmamak gerekir cunku kendisi buraya yazilacak malzemeyi baskalariyla olan cemkirme ortalamlarindan saglamaktadir.lakin azmi bendenizin ne ilk ne de son olmayacagina isaretlemektedir.
sozlukte avukatligin ne oldugunu bana kendisi ogretmistir. velhasil zat-i alinin bize kazandiracagi yeni yeni inciler olduguna inaniyor yazilarini merakla takip ediyorum.

bu da ziya pasa’mizin konuyla ilgili gorusudur:

ehli keyfe keyf verir kahvenin kaynaması
eşşeği yoldan çıkarır sıpanın oynaması

boş teneke çok ses çıkartır

cici ku
bir ingiliz atasozudur . dunyanin her yerinde ayni ayar etkisine sahiptir. bu zavalli tenekeler soyleyecek sozu olmadigi halde, hem kendinden, hem de haddinden habersiz, sadece cevap alamayacagi bosluklardaki degerli ana madenlere cigliklar savururlar.bu ve bunun gibiler kimseye laf yetistiremeyecekleri gibi, vucutlarinin ust kisiminda olusturduklari cizirtilarin ekolarini vucutlarinin alt kismindaki bilumum deliklerden birbir iceri alacaklardir.

nekrofili

cici ku
bazilari tarafindan cok iyi bilinen tibbi anlaminin disinda soyut anlamda da pek ala kullanilabilicek bi kelimedir. ornegin canliyken nefret edip yanina bile yaklasmaktan korktugu insanlarin ardindan, onlar pasif hale geldikten sonra, sapik istahini kabartan zavalli insanciklardir. benzeri hasta ruhlu mahlukatlara her turlu ortamda rastlanabilir.morg,kutuphane,hatta sozlukte bile

dreamweaver

cici ku
icindeki kodlar hazir oldugundan hatalarin temizlenmesi ve gerekli siraya koymasi cok uzun suren, bu yuzden cok basit, bir kac sayfalik web sitelerinin yapimlarinin disinda sadece gereken yerlerde kullanilmasi gereken html editoru.kisisel fikrim programlarken kendisinden mumkun oldugunca uzak durulmasi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol