14 mayıs 2006 denizlispor fenerbahçe maçı

0 /
spooky
2005-2006 turkcell super ligi’nin en kritik maclarindan bir tanesidir. bi tarafta dusmemek icin cirpinan ama evinde en sakin seyirciye sahip denizlispor, diger tarafta milyon dolarlik yildizlari ve kadrosuna ragmen bi turlu galatasaray’i ensesinden atamayan fenerbahce. bu mactan denizlispor’un puan cikarmasi durumunda necati ates’in de dedigi gibi iki takim sevinecektir: galatasaray ve denizlispor. fenerbahce yener ise de zaten sevinip duruyolar, hakli olarak sevinmeye devam edeceklerdir.
bok bocegi
sonucu hem galatasaray hem de denizlispor için çok kritik olan maç.. benim ve tüm galatasaray taraftarlarının kalplerinin yarısını denizlispora ayıracağı maçtır aynı zamanda da..
bok bocegi
denizlisporun yenmesi en azından beraberlikle sonuçlanması için tüm galatasarylı taraftarların dua ettiği, namaz kıldığı, fakirlere sadaka verdiği maçtır..
maliyeci
fenerbahçe’nin masabaşındaki gücünü bir daha sınayabileceğimiz bir maç.tabii ki diğer düşme hattındaki maçları görünce buna karar verebileceğiz.
bok bocegi
denizlisporun 1-0 öne geçtiği karşılaşma.. kesin gözüyle bakılan fenerbahçe şampiyonluğunu suya düşürmüş karşılaşmadır aynı zamanda..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol