neden berbat oyu verildiği anlaşılan entryler

0 /
ilean
#171236
sebep: benim hic isim gucum yok sadece butun gun oturup gotumden hayvan ismi atsam da sozluge yazsam diye dusunmekteyim.bu avare davranisimin nihayetinde bu kompleks yapyly hayvan ismini uydurup ulvi bilgilerle dolu sol frame e aktardim.allah beni davul etsin.
louandreassalome
#268808
entry nin içerisinde ’hırsız’,’bağnaz’,’özenti’,’asosyal’ gibi hakaret içeren kelimeler bulunması,entry sahibi bilgicin kendini kanıtlama ve bir başkasını karalama çabası içerisinde bunu bizlere sunması ve niceleri berbat oyunu haketmektedir sonuna kadar.
kratos
bazi durumlarda; girilen gercekten kötü entrylerin akabinde verilen berbat oylarinin bir guruha yamanmasiyla kurtarilacagini düsünen zihniyetin kostugu, derdini yandigi nacizane baslik.

sivri sinek sazdan anlamayan bilgicler icin davul zurna olsun diye editlenmistir. neden berbat oyu verildigi anlasilan entryler ve neden berbat oyu verildigi anlasilamayan entryler diye iki durum vardir. is bu entry neden berbat oyu verildigi anlasilan bir kısım entryler icin yazilmistir.
cici ku
bazi gerceklerin bazi kesimlere aci gelmesi de bu sebeplerden biridir.
14 mayis 2006 denizlispor fenerbahce maci/#270039
walide sultan
hic bir sey yapmadan evde oturduklarini yazmistim ya galiba haberimiz yok, bazilari burada bilgic bilem olmuslar, destursuz girmemek lazim artik.#278727
walide sultan
kara lahana sevmemek, belki karadenizli olmamak seklinde yorumladim ben. zevkler ve renkler tartisilmaz. burada soyle diyorlar;
"there’s no accounting for tastes"
ahan da spani$lerin dedigi;
"de gustibus et coloribus non disputandum"
bu da karadeniz kadini sivesiyle;
"kurban olsunlar sana, hacan sen da yaz da biz da corelum."
#286967
underpressure
#287169

bir baktım ki bu entry üç eksi oy almış. bunun sonucunda bölücülerin hayal ürünü olan bir yer ile ilgili düşüncelerinin sözlüğümüzün değerli yazarlarından birkaçı tarafından da desteklendiği anlaşılmıştır.
ama o entry deki uyum o hayal ürünü yer ile ilgili hafif bile kalmıştır. sözü edilen hayal ürünü yer, sadece foseptik çukuruna benzememektedir; tam anlamıyla bir bok, lağım, pislik ve domuz yuvasıdır. orayı hayal eden bu bölücü insanların da beyni tam anlamıyla bok doludur. bunun sonucunda da bu entry nin neden bu kadar eksi oy aldığı ortaya çıkmıştır.
exfreak
#322167
#320906

en azindan cumle dizilimlerindeki anlamlari tanimlayabilmesi, anlayabilmesi vs. fevkalade guzel, ilgi cekici. aferin ama.
tiryaki
#323804...
neden berbat oyu vermiştir bu kişi?
a)ibne olduğunu kabullenmektedir
b)serdar ortaçın adamıdır
c)ibnenin tekidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol