dreamweaver

sinirsahibi
herhangi bir laptopta calistirilmasi halinde initialize asamasinda gecen surede yasitlarinizin bagkurdan emekli sizin ise kanser oldugunuz macromedia studio mx paketinin en kodaman parcasi.
independence
html ile kolay yoldan web sayfasi yapmanizi saglayabilir bu program.fakat hicbir $ey ogrenemeden web sayfasi sahibi olup "eyoooooo bakin bunu ben yaptim" diye boburlenmenizi saglamaktan ba$ka bir $eye de yaramaz.notepad yahut notepad2`nin verdigi zevki de asla vermez zaten.
made in heaven
web sayfasi yapmak hakkinda en ufak bir bilgisi olmayan sahsima bile bundan uc-dort sene evvel kendi capinda bir seyler yapabilme imkani saglamis olan program.
cici ku
icindeki kodlar hazir oldugundan hatalarin temizlenmesi ve gerekli siraya koymasi cok uzun suren, bu yuzden cok basit, bir kac sayfalik web sitelerinin yapimlarinin disinda sadece gereken yerlerde kullanilmasi gereken html editoru.kisisel fikrim programlarken kendisinden mumkun oldugunca uzak durulmasi.
biskuvit
sadece html tasarım için değil aynı zamanda php, xml, asp için de kullanılır ve size kolaylık sağlar. kolaylıktan kasıt siz bir fonksiyon çağırdığınızda program kendiliğinden ne tür değişken istediğini vs. bize aktarır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol