confessions

arth seicolegydd

- Yazar -

  1. toplam entry 52
  2. takipçi 4
  3. puan 4783

türk ve dünya edebiyatından 100 temel eser

arth seicolegydd
nutuktan sonrasını okumadım. kutadgu bilig ne lan. peki ya dede korkut. o neyse peki ömer seyfettin diyet... saçmalayın arkadaşlar, okunacak hiçbir tarafı yok bu kitapların. tamam hobi olarak kütüphanende bulunsun ama özel olarak acaba şurada ne demek istemiş mevsuna girilecek bir tarafı yok bu kitapların. temel eser demiş bir de ya. dünya edebiyatına rus edebiyatı ile başlamamışsan benim için bitmiştir. hem nerede 1984, nerede hayvan çiftliği...

ezbere hazırlanmış boktan bir liste olmuş. hele türk edebiyatından seçilenleri okumaya başladın mı sıçtın. bir daha kurtaramazlar.

islam işbirliği teşkilatı 13 üncü islam zirvesi

arth seicolegydd
suudi değil miydi eşcinsel ilişkide bulundu diye atı idam eden... türkiye değil mi halkın parasıyla 1000 odalık saray diken.

sıçmıştılar, şimdi de yayıyorlar. yeter lan, bok kokusundan bizi öldüreceksiniz. bok demişken, bok gibi bir zirve olmuştur muhtemelen.

görüşmenin etrafında döndüğü 3 temel konu:
1) çocuklara nasıl daha gizli tecavüz edebilinir?
2) nasıl daha fazla odalı saray dikilir?
3) sidik nasıl yarıştırılır?

hz. muhammedin asıl amacı

arth seicolegydd
çocukluk çağı travmalarından kurtulma amacıdır desem inkar edecek imanlılar var. bu adam çocukken ne yaşadı bilemiyoruz değil mi? belki de travmadan kurtulmanın tek yolu psikotik savunma mekanizmaları geliştirmekti ve son semavi dinden bahsetti. illa böyledir demiyorum. ama şüphelenmek her zaman göremediğin alternatifleri görmeni sağlar.

polis özel harekat

arth seicolegydd
en güvenilmez harekatlardan biridir. halkın yanında değil, iktidarın yanındadır, iktidara hizmet eder. en önemli özellikleri meslek lisesi çıkışlı olmalarıdır. dolayısı ile bir baltaya sap olamamış kişilerdir. türkiye için bir utanç kaynağıdırlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol