sapyoseksüel

scalet
sapyoseksüelmiyim? evet sonuna kadar öyleyim. benim için güzelliğinden çekiciliğinden daha çok zeka önemlidir. zeki insan beni her zaman çok etkiler. o yüzden zeka olarak çok çekici olan birisi benim için paha biçilmezdir.
bir insanın zekası o'nun bende ki değerini belirler. zekası olan birisinin vicdanı da vardır, mantığı da vardır. bu yüzden sapyoseksüel olmaktan gurur duyuyorum.
arth seicolegydd
gayet zeki biri olduğumu itiraf ederek kendimi piyasaya sunuyorum. (beyni alıp gittiler.)

çeyiz değil, bilimsel kanıt isteyen güruh! (3 adet bilimsel kanıt, ayh çok güldüm.)
independence
malin onde gideni bayrak tutani olmam sebebi ile kim zeki kim salak ayirt edemiyorum. bu yuzden saykoseksuel de olamiyorum. ismini ile dogru yazmaktan acizim zaten.

seksoseksuel miydi?
ruknettin
çok saçma bir kavram
40 iq seviyesinde biri 60 iq seviyesinde birine karşı istek duyarsa bu da sapyoseksuelliğe girer ama ikisi de gerizekalı
bir de ben sapyoseksüelim diye gezmek ne biliyim biraz şey gibi

edit : bu da mı eksi amınakoyim
cokfecikahkul
ekşide hakkında uzunca makaleler yazılmış kavram. neyi böyle kastınız ki? sapioluk köyü bi şey mi? bırakın insanlar sapyo olmasa bile olduğunu sansın. bırakın biraz zeka yüceltilsin. eğer bi şeyin boku çıkacaksa bunun çıksın. arkadaşlar bana sorarsanız zeka da güzellik gibi doğuştan gelen bi kavram. hayatın bize sunduğu bi şans. güzellik çirkinlik zenginlik fakirlik bunlar beni hayatta etkilemez. ama zeka dedin mi dur. zeki insan sadece akademik kariyerinde kendini ispatlamış kişi değildir. zeka uyumdur. zekanın yeni tanımı uyum yeteneği. buna bağlı olarak olaya sosyal zeka karışıyor. örnek vermicem kendimi ispatlamaya gelmedim ama bence sapyolarla uğraşmayın bi yere varılmıyo çünkü

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol