dtcfde feministlerin meydan dayagı

terra
haberin linkini en sona vereyim.
yahu nasıl memleket oldu burası. dtcf büyük alimler yetiştirmiş yerdir ; dünya çapında yerli yabancı ziyade akademisyen çıkarmış yerin haline bakınız.
taciz var diyerek birkaç ebleh kadın birisini linç ediyor. böyle şey olmaz. tacizde kadının beyanı esastır falan diyorlar efendim yok öyle şey. insan hukuk karşısında eşittir dişi erkek fark eylemez.
barbarlıktan başka şey degil. bakın dil-tarih-cografya fakültesinde barbarlık varsa taşra üniversiteleri ne yapsın a kuzum...
başvekil davutoglu modern mogollar gibi bir söz sarfetti bugün. nefret suçu işledi. mogollar türklerin akrabası bir toplumdur ve bay profesörün bildigi gibi tamamen yagma ve yıkım yoktur tarihlerinde gitsin iki üç tarih kitabı okusun diyecegiz fakat tarih fakültesinin durumu da ortada.
ülke baştan aşagı kalitesizlik çukurunda boguluyor. aptallık, instagram maymunlugu meziyet sanılıyor. üzülüyoruz. gerçekten üzülüyoruz.
üçüncü sınıf feminik edebiyatı yapmaga çalışan olursa paylamak üstümüze vazifedir. nohut kadar beyinle olmaz o işler.
şu dahi uzantıdır :http://odatv.com/kadinlar-tacizci-diyerek-meydan-dayagi-atti-2903161200.html

edit : bir takım zevat gelip yok devlet düzeni saglamazsa yok şöyle yok böyle yag eritme kilo aldırma ve sair kelimat ile lügat paralıyor. efendim bu devlet başbakanını astı, aynı devlet onlarca sultanını, padişahını, hakanını öldürdü fevkalade uzun mütalaa arz eyleriz amma ki kıymete haiz olmuyor. türkler tarihlerinde hiç olmadıgı kadar medeniler şu zamanlarda ve yine şu zamanlarda hiç olmadıkları kadar da aptallar. bakkal olmayacak adamlar devlet yönetiyor, çoban olmayacak adamlar kadın hakları savunuculugu yapıyor.
125bpm
adalet ve güven ortamının devlet tarafından sağlanamadığı durumlarda bireyin kendi adaletini sağlama çabasının gün yüzüne çıktığını gösteren olaydır.

toplumdaki şiddet olaylarını yapan beyaz çoraplı magandalar değil de kadın öğrenciler olunca alkışlayacak değilim elbette ama ülkemizde hızla ve engellenemez bir şekilde artan taciz,tecavüz olaylarına karşı verilmiş bir tepki olduğu için içimin yağlarını eritmedi diye de neticeden sallayamayacağım.

toplum düzeni açısından tüh tüh ama çok da iyi olmuş,güzel de olmuş bence.
criminalwhiterabbit
yavaş yavaş toplum da bu tarz olaylar açığa çıkmaya başlayacak bence. yakında evinde hırsızı yakalayan da kendi cezasını verecek, çocuğunun başına bişey getirenede böyle faturaları halk kendi kesecek. yadırgamayın..gidişat böyle
arth seicolegydd
keşke demir sopalarla iyice dövselermiş. elleri acımazdı hem. üniversitelerin medeniyet yeri olması beklenirken abaza hetero erkekleri ile doldu. üniversite okuyorsun ve seksüalite üzerine bildiğin tek şey kadın-erkek ise utanmalısın.
rapunzelkibritsatar
(bkz: (şiddete hayır diyen erkekler görüyorum) elbette ki şiddet hiçbir zaman çözüm değildir. kadın veya erkek kimsenin şiddete maruz kalması desteklenemez. yalnız burada olay değişiyor. tacize uğrayan bir kızımız var. gönül ister ki bu kızımız gitsin suç duyurusunda bulunsun ve adalete bıraksın olayı. ama ne mümkün! birbirimizi kandırmayalım sözlük o kızı kimse ciddiye almazdı. bırakın taciz vakasını, kadın cinayetleri ciddiye alınmıyor bu ülkede. kızlar da kendi başlarının çaresine bakmışlar ve ortaya tepkilerini koymuşlar. yalnız değiliz imajı vermişler. pek güzel. aklıma takılan bir diğer soru şu; eğer ki o çocuğu döven bir erkek olsaydı yine aynı tepkiyi verecek miydiniz? çocuk kıza tacizde bulunsa ve kızın abisi, kardeşi veya erkek arkadaşları gelip saldırıda bulunsa? muhtemelen haberimiz bile olmayacaktı. (bkz: namus bekçiliği) işte böyle dayak atarken bile ayrımcılığa uğruyoruz. kız kardeşlik kazanacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol