dtcfde feministlerin meydan dayagı

terra
haberin linkini en sona vereyim.
yahu nasıl memleket oldu burası. dtcf büyük alimler yetiştirmiş yerdir ; dünya çapında yerli yabancı ziyade akademisyen çıkarmış yerin haline bakınız.
taciz var diyerek birkaç ebleh kadın birisini linç ediyor. böyle şey olmaz. tacizde kadının beyanı esastır falan diyorlar efendim yok öyle şey. insan hukuk karşısında eşittir dişi erkek fark eylemez.
barbarlıktan başka şey degil. bakın dil-tarih-cografya fakültesinde barbarlık varsa taşra üniversiteleri ne yapsın a kuzum...
başvekil davutoglu modern mogollar gibi bir söz sarfetti bugün. nefret suçu işledi. mogollar türklerin akrabası bir toplumdur ve bay profesörün bildigi gibi tamamen yagma ve yıkım yoktur tarihlerinde gitsin iki üç tarih kitabı okusun diyecegiz fakat tarih fakültesinin durumu da ortada.
ülke baştan aşagı kalitesizlik çukurunda boguluyor. aptallık, instagram maymunlugu meziyet sanılıyor. üzülüyoruz. gerçekten üzülüyoruz.
üçüncü sınıf feminik edebiyatı yapmaga çalışan olursa paylamak üstümüze vazifedir. nohut kadar beyinle olmaz o işler.
şu dahi uzantıdır :http://odatv.com/kadinlar-tacizci-diyerek-meydan-dayagi-atti-2903161200.html

edit : bir takım zevat gelip yok devlet düzeni saglamazsa yok şöyle yok böyle yag eritme kilo aldırma ve sair kelimat ile lügat paralıyor. efendim bu devlet başbakanını astı, aynı devlet onlarca sultanını, padişahını, hakanını öldürdü fevkalade uzun mütalaa arz eyleriz amma ki kıymete haiz olmuyor. türkler tarihlerinde hiç olmadıgı kadar medeniler şu zamanlarda ve yine şu zamanlarda hiç olmadıkları kadar da aptallar. bakkal olmayacak adamlar devlet yönetiyor, çoban olmayacak adamlar kadın hakları savunuculugu yapıyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol