confessions

logos

- Yazar -

  1. toplam entry 20
  2. takipçi 1
  3. puan 4320

trafik kazası

logos
kazayı yaşayanlar, yaşamayanlar ile bağlşantılı bir çok insanın hayatını sarsan olaydır. kişi bir an masum bir insan iken bir an katil olmuş olur, kasten olmasa bile can almış olduğu için artık kendisinin hayatı da tamamen değişmiştir.

doping asistan

logos
doping internet’in bilgisayara indirilen uygulaması ile kota bilgisi, fatura detayı, abone numarası, ödeme noktaları gibi bilgilere online olarak kolayca ulaşabilmeyi ve canlı destek hizmeti sayesinde çağrı merkezi ile ayrıca iletişime geçmeye gerek duymadan gerçekleştirmeye yönlendiren doping hizmeti.
yemek sepeti, natro gibi sitelerde yer alan canlı destek’den farklı olarak siteye girmek ile uğraşmaya gerek olmadığından, bu program sayesinde daha da hızlı bir sistem kurulmuş oluyor bilgisayara.

millenicom

logos
millenicom sabit telefon, internet servis sağlayıcılığı, altyapı işletmeciliği, sanal mobil operator hizmetleri veren bir şirkettir. özellikle doping markası ile genişbant, fiber optik ve sabit telefon ile türkiye’de alternatif telekom sektöründe hizmet vermektedir.türkiye de alt yapı sisteminin ulaştığı 81 ilde fiber optik internet hizmeti vermektedir. türkiye’de internet servisleri arasında hizmet sistemleri açısından en çok yenilik ve çeşitlilik getiren şirketlerin başındadır. doping asistan ile canlı destek ile hızlı bir müşteri hizmetleri desteği vermektedir.

mustafa kemal atatürk

logos
şimdi türkiye cumhuriyetinin kurucusudur diyeceğim birileri üzülecek ona da şöyle anlatayaım, türk halkı için kriz döneminde fırsat yakalayabilmiş ve iyi bir organizasyon süreci, akıllı insanlarla girilen beyin fırtınaları akabinde sahada oldukça başarılı olmuş 1923’ten bu yana markası bugünde geçerliliğini sürdüren kişidir. böyle bakınca popüler anlamda belki satmaya alışık bünyeler için başarılı pazarlamacı gibi görülüp saygı duyulabilir. giderek herşey yanlıştı, bugün doğrusu bu, zamanında yaşayan bizlerden aklı selim olanların her daim anlayabileceği fikir ve eylem adamı.

atatürk köşesi

logos
benim zamanımda ilkokul sınıflarında öğrencilerin güzel yazı ve dolmakalem ile düz beyaz kağıtlara atatürk’ün hayatı hakkında yazılar ve şiirler yazdığı, sınıfta okunulanlar arsında en çok beğenilenlerin asıldığı yine atatürk konulu resimlerden en çok beğenilenlerin asıldığı, türk bayrakları ile süslenmiş pano. o zamanlara dair hatırladığım şeylerden biri de hiçbirimizin velisi sınıflardaki bu panolardan rahatsız olmazdı. bazen bu panolar her sınıfta tek tek değilde okulun koridorunda ve daha büyükçe olurdu.

serpil çakmaklı

logos
çocukluk aşkım yalçın dümer’in evlenmiş, çocuk yapmış ve yarılmış olduğu, bir kelebek toka ile kaşları saç diplerine kadar nasıl gerdirebildiğini çözemediğim, 80’lerin erotizmi yüksek türk filmlerinde oynamış olan hanımefendi.

taken 2

logos
gidip zamanımı ve paramı harcadığıma pişman olduğum için birazdan yapacağım yorumu hak gördüğüm ucuz konulu film.
-----------------------------spoiler----------------------------:2012’de türkiye’de polis arabalarının murat 124 olduğu, sokaklarda bıyıklı ve sakallı erkek ile çarşaflı teyze populasyonunun bolca bulunmasına rağmen örtüsüz teyze ve sakalsız yerel halkın görülmediği 20 metrede bir türk bayrağı varmışçasına türk bayraklarının göze sokulduğu, türkiye ile müslüman ve bir o kadar kinci bosnalı yerme konuları arasına da kahraman amerikalı baba aksiyonu yerleştirilmiş film-----------------------------spoiler----------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol