sevgiliden sms ile ayrılmak

0 /
agire jiyan
ileti$im caginin kacinilmaz sonuclarindan biri. yuzyuze gelmeye cesaret edemeyen ki$ilerin artik seni hayatimda istemiyorum’u soyleme bicimi. bence tam bir korkaklik ornegi olsa da ne bekliyorduk ki sms ile ba$layan a$klar devrinden. zaman kotu benim babam.
kumralada
tavlayana kadar taklalar parendeler atilan,kapisinda yatilan,kulu kolesi olunan sevgiliye yuzyuze bir ayrilik konusmasi yapmayi cok gormek kisinin once karsisindakine, sonra da kendisine yaptigi saygisizliktir.insan olmanin gerekleri hayatin her evresinde yerine getirilmelidir,ayrilik dahil.
pixie
yil 1965, sevgililer birbirlerine ucu yakilmis mektuplar yazmaktadirlar. kimi zaman en derin hisleri tasiyan bu mektuplar kimi zaman da mektubu alan kisiyi derinden yaralayacak ayrilik haberleri icermektedirler. (bkz: olmasa mektubun) (bkz: son mektup)

yil 2000, sevgililer birbirlerine cepten cagrilar atmakta ve smsler gondermektedirler. kimi zaman en geyik meselelerde olan bu mesajlar kimi zaman da mesaji alan kisiyi derinden yaralayacak ayrilik haberleri icermektedirler.

... sonuc : insanoglu hep ayni dongunun icerisindedir. basladigi yere geri doner.
angelus
sms ile başlamış ilişkilerin değişmez sonucudur lakin sizi sms ile bilgilendirdiğine bile şükretmeniz lazım zira zaman zaman bu dahi imkansız olabilmektedir.
prensedonmepotansiyeliyuksekkurbaga
yerine göre çok zevklidir ama aynı olayla karşılaşırsanız koyar adama.en güzel yolu mesajlara gelip " . " koyup yollamaktır.karsınızdaki anladıysa eger zaten hemen biter anlamadıysa hala devam ediyosa eger aleni şekilde söyleyin zaten o salakla çıkmanız hata.sonradan ulan böylede ayıp olacak diye de düşünmenize gerek kalmaz.
eldrun
karşıdakini daha az üzmeyi amaçladığını söyleyip kendini de kandıran, yüzyüze söylemeye korkan kişilerin basite kaçmasını sağlayan basit yollardan biri.hele bir de sorun sende değil bende diyorsa sorunun onda olduğundan emin olursunuz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol