millenicom

independence
bir gun sizi ararlarsa $a$irmayin.

anlattiklari $eyler cok super $eyler. telekomdan telefon hizmeti aliyorsaniz bu hizmeti size biz verelim, telekomun fiyatlarina istinaden en az %50 oraninda ucuza konu$un dediler. nasil yapiyorsunuz bunu dedigimde "maliyetlerimizi minimuma indirgedik" diye bir cevap aldim. anlattiklari tarifeler falan gayet guzeldi. en guzel tarafida herhangi bir taahut istemiyorlar sizden, dolayisi ile memnun kalmazsaniz ariyorsunuz ve iptal ettiriyorsunuz ama ceza odemiyorsunuz.

tabi bunlar anlatilanlar. pratikte nasildir o konuda hicbir fikrim yok ama hizmeti pazarlama sistemleri hem israrci hem de iyi. son derece kibar bayanlar konu$uyor sizlerle, sesleri de cok guzel.

adresine gelince;

http://www.milleni.com.tr/
logos
millenicom sabit telefon, internet servis sağlayıcılığı, altyapı işletmeciliği, sanal mobil operator hizmetleri veren bir şirkettir. özellikle doping markası ile genişbant, fiber optik ve sabit telefon ile türkiye’de alternatif telekom sektöründe hizmet vermektedir.türkiye de alt yapı sisteminin ulaştığı 81 ilde fiber optik internet hizmeti vermektedir. türkiye’de internet servisleri arasında hizmet sistemleri açısından en çok yenilik ve çeşitlilik getiren şirketlerin başındadır. doping asistan ile canlı destek ile hızlı bir müşteri hizmetleri desteği vermektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol