confessions

sbryldrm

- Yazar -

  1. toplam entry 17
  2. takipçi 1
  3. puan 4470

e-haciz

sbryldrm
üstelik banka hesabınıza e-haciz gelir ise hesabınızdaki tüm para bloke ediliyor. sizin bu blokeyi kaldırmadan borcunuzun dışındaki paranızı da kullanmanız engelleniyor ve minimum 1 ay gibi bir sürede bu hacizi kaldırabiliyorsunuz.

işler güçler

sbryldrm
ciddi anlamda izlenesi dizi. büyük izleyici kitlesine sahip diziler sezonu kapatmışken yeni bir soluk bence. reytingi yüksek bir çok diziden daha eğlenceli. eve gelip yemek yiyip soğuk içeceklerinizle akşam serinliğinde rahatça izleyebilirsiniz.

mors alfabesi

sbryldrm
1835 yılında oluşturuldu. 1837 yılında ilk kez kullanıldı. 1840 yılında patent için başvuruldu. ilk hat abd’de baltimore, maryland ile başkent washington arasında kuruldu. ilk mesajında incil’den bir cümleyi içeriyordu ve 24 mayıs 1844 tarihinde gönderildi.

su

sbryldrm
hayatımız için önemini bir yana bırakırsam, bence en güzel tada sahip içecek. nestle purelife ve erikli’nin tadı güzel ama çocukluğumun şeker suyu sahrayıcedit’te caminin yanındaki musluktan akan kayışdağı suyudur.

gündüz polis gece travesti

sbryldrm
ülkemizde bunlar haber oluyor ve kulaktan kulağa yayılıyor ya şaşıyorum. şehit haberlerinin yasını tutmayan gençlik (istisnalar hariç) bu haberi evirip çevirip okulda, sokakta, cafede laflarlar. gereksiz bir haber. ayrıca, nasıl ki sokaklarda caddelerde her gün travestileri görüyoruz bu da en az onlar kadar doğal.

sbryldrm

sbryldrm
ahahaha akıllardaki soru işaretlerini dağıtırım en kısa sürede problem yok evelallah.

madem bana başkıl var, az biraz benden bilgi de olsun o zaman.

1982 doğumlu, web ve grafik tasarımcı, fotoğraf çeker, 1967 model vosvos sahibi, evi tuzla’da ama iş yeri eminönü’nde, sigarayı 1 aydır bırakmış, biraya tuborg değilse bira demeyen, son dönemde nargileye dadanmış biridir.

selamlar herkese.

jartiyer

sbryldrm
leg avenue markasının jartiyer modellerine bayılmış ama bazılarının fiyatlarını görünce neredeyse dudağım uçuklamıştı. sonra bir sitede seven’til midnight diye bir markanın jartiyerlerini gördüm ve fiyatları da çok uygundu. sorulur mu tabiki de aldım ve sevgilimle denedik bir çok kez, şiddetle tavsiye ederim. hatta siz de bakın sitenin adı (bkz: www.jartiyericgiyim.com)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol