gündüz polis gece travesti

elma sekeriiii
güzel türkiye’mde bunu da gördük dedirten olay. 28 yaşındaki bir polis memurunun bastırılmış dürtülerinin dile gelme biçimi olmuş.
olayın ortaya çıkmasının ardından savunması şu şekilde: "2009 yılında mezun olduktan sonra 2010 yılında ilk atama yeri olan istanbul’a geldiğini söyleyen f.b., “kendimi küçük yaşlardan beri feminen eğilimlerin dolayısıyla kadın gibi hissediyordum. normal bir erkek gibi yaşamak için kendimi çok zorladım. ancak herhalde doğuştan bir eğilimim olduğu için düzelemedim. bu hareketlerimin düzelmesi için birkaç seans doktora gittim ama bu da işe yaramadı. polis olduğum ve feminen hareketlerim devam ettiği için bunu gizli gizli yapmak zorunda kaldım. mesleğimin verdiği sorumluluğa bir zarar gelmemesi için hep gizli yaptım. kendimi geri çektim ama bu cinsel eğilimlerimden dolayı erkek arkadaşlarımla birlikte oluyordum. mesleğe girdiğimde böyleydim. bu işi paradan çok zevk için yapıyorum” dedi."

http://gundem.milliyet.com.tr/gunduz-polis-gece-travesti-fettan-polis-/gundem/gundemdetay/10.07.2012/1565125/default.htm
soluk benizli zenci
herhangi bir mesleği yapan travestiden farkı yoktur. polisliğin maskülen çağrışımı yüzünden insanın köpeği ısırması cinsi bir haber olduğu yanılgıdır. kısaca haber bile değildir.
sbryldrm
ülkemizde bunlar haber oluyor ve kulaktan kulağa yayılıyor ya şaşıyorum. şehit haberlerinin yasını tutmayan gençlik (istisnalar hariç) bu haberi evirip çevirip okulda, sokakta, cafede laflarlar. gereksiz bir haber. ayrıca, nasıl ki sokaklarda caddelerde her gün travestileri görüyoruz bu da en az onlar kadar doğal.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol