duşta sevişmek

0 /
bokk
sevişmek derken, eşanlamlısı olan (bkz: yatmak) eylemi bu konsepte uymaz, zira öyle olsaydı şayet duşta ıslak fayanslara dayanarak, efenim ayakta öyle aceleylen sevişmek yerine küvette sevişmek derdik, ki bu versiyonda ister yatarak, keyfe göre ister ayakta, ya da her bir pozisyonda sevişmek mümkün inanır mısınız.
kskvito
apartmanda asla yapılmaması gereken eylem.henüz işiniz bitmemiş,duştan çıkmamışken kapı çalınır,noluyo lan dersiniz.
salome
mutfak tezgahinda, denizde, havuzda, yemek masasinda, camasir makinesinin tepesinde, ucak tuvaletinde, soyunma kabininde sevismek kadar rahatsizlik verici ve gereksiz bir seydir. sadece fantezi olduklari icin cok zevkliymis gibi algilanmak istenir, yoksa iskenceden baska bir bok degildir. (dusta sevisirken orgazm olabilen kadinin alnini karislarim)
andydufresne
aslında amaç sadece "yatak olmasın da baska bi yerde yapalım bakalım ne olucak" tır. gerçekten eziyettir yalandır. yaşasın normal yollardan sevişmek.
mutant
#988192
adam bunu yazarken hiç düşünmez mi be kardeşim? hadi askerde duşta sevişmek serbest olsa bile kiminle sevişecen? hadi askerde duşta sevişmek serbest, sevişecek birinide buldun, adın ibneye çıkmaz mı? bunudamı düşünmedin? hadi askerde duşta sevişmek serbest, duşta sevişecek birinide buldun, adının ibneye çıkmasınıda göze aldın da sözlükteki tek asker arkadaşınıda mı düşünmezsin be adam .
serhadlu
bu sıcak günlerde insana dünya ya neden geldiği amacını daha fazla dürtükleyen, zevkinin payidarlığına doğru düşüncelerin en sonuna ulaştığı eylem türü... inanılmaz mı inanılmaz bir zevke boğar adamı. hele soğuk suyu açtığınızda boşalma eylemi gittikçe uzar. bu hem karşı cinse hem de size ayrı bir zevk verir.. dedi ya hele bu sıcak günlerde yapılması en muazzam şey.
duşta sevişme eylemimde bana eşlik eden fişkiyeye, hacı şakir efendiye sevgilerimi sunarım...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol