çöl sıcakları

0 /
independence
bugunden itibaren turkiye’nin icerisine girecegi sicak havayi tanimlamak icin kullanilan kelimeler.

ankara ve istanbul 40 dereceyi gorecekmi$.
elma sekeriiii
türkiye’nin güneyini de etkileyen sıcaklardır bunlar. beyinin kafatası içerisinde kaynayıp fokurdaması güney sahillerimizde görülebilir.
independence
ben bugun $una $ahit oldum;

bu sicaklar sebebi ile power supply ve i$lemcinin uzerindeki fan kafi derecede bilgisayari sogutamiyor ve bilgisayar belli bir sicakliktan sonra kendisini kapatiyor.cihazin icerisindeki sicakligi olctugumde 95 dereceyi gordum ben.
tzevryl
bu sıcaklar dolayısıyla bilgisayarınızın kapanmamasını istiyorsanız bu ayarı bios’tan yapabbilirsiniz. özellikle amd işlemciler katiyen soğumaz. o yüzden kasanız her daim kapakları açık bulundurulmalıdır.
(bkz: donanim)
ayrıca katiyen soğumuyor diyorsanız vantilatör de iş görür.
independence
bu sicaklar dolayisi ile bilgisayarinizin kapanmasini istemiyorsaniz kasanin sag taraftaki kapagini acin ve kasayi kapali bir yerde tutmayin.eger bilgisayardan cok iyi anlamiyorsaniz da biosa falan girip derece yukseltmeye cali$mayin sakin.derece yukselteyim derken olmamasi gereken bir seviyeye getirirsiniz sonrasinda bilgisayarinizi kimse kurtaramaz.
cirkinbeti
bu ne sıcaktır ter damladı bir taraflarımızdan yahu. hiç bir şey kar etmiyor sıcaklıklara , üç şişe su bitirdik olmadı klimalı bir restorana demir attık yok arkadaş nafile . uzmanlarında dediği gibi bu sıcaklarda 10 00 - 17 00 arası dışarıya çıkmak sakıncalı
derdiolanneylesin
dışarı çıkar çıkmaz insanın tepesine cebellat gibi çöken ufacık bir serin esintiye bile yer vermeyen sıcaklıklar. yaşlılar, çocuklar ve işi olmayanlar çıkmasınlar bu günlerde dışarı benden söylemesi.
cirkinbeti
yine çöl sıcaklıklarının yaşandığı bir gündeyiz.meteorolojiye göre yağmur gelecekti. bekliyoruz efendim mümkünse gelsin , hatta işi gücü olmayan insanlarımız yağmur duasına koyulsunlar .
independence
gune$te ya$anan patlamalar sebebi ile 2013 yazi bugunlerde ya$adigimiz col sicaklarini aratacak duzeyde olacakmi$. sonra duymadim bilmiyordum olmasin.
independence
istanbul’u da fethetmi$lerdir nihayet. ho$geldiler. hayir bir hafta sonra ramazan, nasil oruc tutacak bu havada insanlar o ayri merak konusu.
cirkinbeti
günlerdir dadandı gitmek bilmiyor , bir esse bir bir şey umut ışığı olacak ama o da yok.
yolda yürürken sokak köpekleri gibi dil dışarıda yürüyeceğiz öyle bir sıcak var .
komple teorisyen
coğrafi koordinatımızın bir sonucudur,kışın balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla donan insanımız yazın bu sıcakların etkisi altında kavrulur.şimdi uydurduğum teoriye göre sıcaklık farkının fazla olduğu yerlerde görülen fiziksel çözülme bizde kendini iştahsızlığa bağlı gram kaybı şeklinde fiziksel olarak gösterse de asıl çözülmeler psikolojik boyutta gözlenir
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol