xanax

angelus
yesil recete ile satilan, cabuk bagimlilik yapan, lakin amaci uyutmaktan ote gitmeyen, gorevi haricinde binbir turlu atraksyonlarda kullanilan antideprasan hapi.
serco
triazolobenzodiazepindir.. 1 mg’liklerde antidepresan ozeligi oldugu dile getirilmektedir ki, gecici reaktif depresif durumlar sozkonusu oldugunda dogrudur bu.

panik atak icin birebirdir. bagimlilik yapar, digerleri gibi.. klasik antidepresan olan tofranil’in ula$tigi seviyeye bi kac gunde ula$ir..
my son is father
birayla alındıgında kafa yaptıgı iddiası dolasır. bir tur sehir efsanesi durumu var. ben denedim bir şey olmuyor. yani kafa olup bulutların ustunde dolasmıyorsunuz.
zehnterdorf
sene 99. 18 ağustos ve sonrasında ki günler. pek çok insan gibi uyuyamıyorum. hatta ben onlardan (hiç kadar) daha çok uyuyamıyorum. ama uyumam lazım. yoksa etrafımda dolaşan herhangi bir canlıya her an zarar verebilirim. evde herkes durumumdan bıkmış olmalı ki, zorla yarım xanax dayadılar.
aman o ne mutluluktu. uykuya daldığımı hatırlayamadığım gibi, her zil çalmasını, her çalışta köpeğin havlamasını, geleni gideni, tv nin sesini, (olası ya da gerçek) depremle ilgili tüm söylentileri duymadığım gibi; masaya koyduğum kocaman ama yarısı dolu bardağı gözlemeyi, avizeleri kesmeyi de bu zaman zarfında bırakmıştım.


denemeler
panik atak tedavisinde kullandığım, insanı serseme çeviren ilaç,ayrıca unutkanlığa da neden olmakta,akut tedavi için önerilmesine rağmen bazı doktorlar tarafından uzun süreli tedavide kullanılmakta. 3 aydan uzun süreli tedavilerde depresyona yol açıyor.çok uzun bir süre kurtarıcım olarak çantamda yerini korudu. sanırım bir süre daha koruyacak...
steroid
en uzun kullanımlarda doktorun 2-3 ayı geçirmediği benimse yüksek şiddet eğilimi yüzünden doktor kontrolünde 5 ay kullandığım yatıştırıcı. yinede çalıştığım yerde mesai çıkışında birini dövmüştüm. ya işe yaramıyordu yada içmesem cinayete girermişim. halen zor dönemlerimde yokluğunu hissederim. 0,5 mg’lık olanları pembe, 1 mg’lıklar ise mordur. pembenin yarısı adamı 20 dk.da zombiye çevirir, yüzünüze sövseler sırıtırsınız. kafa yapmaz ama bağımlılık yapar. yavaş yavaş bırakmak gerekir.
hera
0,5 mg’ın yarısıyla bile, gün boyunca en nefret ettiğim kişileri gördüğümde dahi beni, "yazık o da bir insandır canlıları öldürmemek lazım" düşüncesine gark eden tıbbi mucizedir. senede 2-3 defadan fazla almamak lazımdır karaciğeri bitirir o ayrı bir konu.
akbays
her şeyi görüyor ve duyuyorsun. sadece tepki verme enerjini somururcasına yutuyor. aşağı çekiyor. daima aşağı. işte böyle bir şey.
elma sekeriiii
hastanelerde ameliyat öncesi hastayı sakinleştirmek amacıyla hastaya verilebilen ilaçlardan biri.

0.5 mg alırsın önce gülmeye başlarsın sonra da uykuya yenilirsin.

rüya göremiyorsun, söylüyeyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol