tt kampanyası

0 /
onur55
turk ve kurt halklarini birbirlerinden uzaklastirmaktan baska hic bir ise yaramayacak olan zararli kampanya.ayrica bu kampanya ulke butunlugunu icin tam bir tehlikelidir.cunku bu ulkede turk,kurt,laz,cerkez,abaza ve bunun gibi bir cok etnik grup yasamaktadir.yani asil gercek sudur:bu ulke irkina bakilmaksizin bu topraklarda yasamakta olan herkesindir.aksini iddia eden boluculuk yapmis olur.
carpediem
tum kurtleri ayni kefeye koyan kampanya. butun kurtlerde yapsa bunu, ulkemizi bolmek ve insanlari ayaklandirmak icin yapilan bu oyunlara gelmememiz lazim diye dusunuyorum. ayrica turkiye turklere degil turkiye vatandaslarina aittir. belki bu kucuk bir kelime farkliligi ama buyuk anlam farklari var. bu topraklar uzerinde yasayan tum vatandaslar ulkede ayni haklara sahiptir. bunu bilmeliyiz ki cocuklarimiza ogretebilelim ve gittikce daha bilincli bir turkiye dogsun. boyle oyunlara gelmeyecegimiz ve bu ulkeyi kimsenin bolemeyecegini de herkese kanitlayalim.
hassan
vatanimizdaki ,vatansever gorunumlu boluculerin baslattigi kampanyadir. kanmayalim lutfen. sen tum kurtleri surelim dersen, o surmeye kalktigin kurtler de karakol basar. her iki halk icin de onemli olan bu ulkenin hepimizin oldugunu bilmektir.
ayrica "turkiye turklerindir" cunku etnik kokeni ne olursa olsun her turkiye cumhuriyeti vatandasi turktur. bu baglamda turkluk etnik bir kavram degil, birlestirici bir ust kimliktir.
reddy
bir avuc dehap’linin yaptiklarinin tum kurt halkina maledilemeyecegi gercegi goruldugunde anlamsizligi ortaya cikacak olan kampanya.
isimsiz kahraman
basbakaninin kurt sorunu diye bir tanim yaptigi bir ulkede olmasi kacinilmaz kampanya. ne yazik ki yillardir birlik olup elalemi kendimize guldurmekten vazgecirecegimiz yerde ayrimciligimizi bir de msn’e tasimisiz, daha neler olacak kim bilir. yakinda "turkiye turklerindir kampanyasina destek olmak icin kurt arkadaslariniza boyna titresim gonderin, akillari baslarina gelsin, burasi turkiye hop kut" te derlerse sasmamak lazim.
my son is father
derhal uygulayacağım kampanya, ardından da nicklerine tt ekleyenleri ari ırk ilan edeceğim bundan sonra yapacağım ilk iş, fabrika görünümlü toplama kampları kurmak olacak, tt yazmayanları önce burada çalıştırıp daha sonra sabun yapacağım.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol