spoiled

0 /
independence
tetris ba$ligina "varligiyla entry yazma potansiyelini dusurmesi muhtemel sozluk bidisi. " yazmasina ragmen sabah 05:40 sularinda kendisini tetris oynamaya adami$ sozluk sahibesi.oturdugumuz yerden kiniyoruz kendisini.

uc dakika sonra gelen edit: $imdi farkettim ki kaldirmi$im ben bu oyunu sozlukten.nerde oynuyo ki bu tetrisi $imdi.
vampirella
gecenin karanligiyla kararan gozlerden suzulen iki damla yas,sabahin gunesiyle uyanan iki yuz ,kucuk ve masum tebessumlerle herkesi mutlu edebilen,anilar,hikayeler,kavgalar,barismalar,duzeltilen hatalar ve mazi.hayata her zaman pozitif bakisi ve gulumsemesiyle guven veren,18 yildir bikmadan kuzucuk diyebilen kisi.biz birbirimizi iki ayri insan olarak goruyoruz oysa,birbirimizi tamamladigimizin farkinda bile degiliz.
alman
fazla olmasa da birkac kelam sohbetimin gectigi saygi duyulasi insan.gecenin bir yarisi bana akil vermekten kacinmayan,yardim eli uzatmaya calisan kisi.independence’nin ilham kaynagi.ayni zamanda sozlugun kabinesinin en yetkilisi olan sahis.
vampirella
butun ramazan boyunca ibadetini aksatmadan yapan dine bu aralar pek merak sarmis sozlugumuzun sahibi oldugu kadar benim de biricigim.
muspelheim
hic gorumedigim konu$madigim biri olmasina ragmen ruyama girmi$ insan..sari$in tatli bir insan olarak girmi$tir kendisi ruyama..sari$in mi bilemicem ama tatli oldugu kesin..
vampirella
her 15 kasim bende onunla birlikte bi kere daha dogmus oluyorum.iyi ki dogdun ablalarin bitanesi...iyi ki varsin...nice yillara...
utopiano
tanimasam bile burada buyuk bir emeginin oldugunu tahmin ettigim ki$i. ayrica yazar oldugumu bildiren ki$i olu$u da ayri bi $ey.
anladigim kadariyla independence in cok sevdigi bir insan ve sozlugun idari i$leriyle sorumlu ki$i.
independence
bir dal du$tu elimden yere, agac sustu..bense, sanki yaprak konu$an, dal susan agacla sirna$, yanimda tatli gamzeli, dunyalar guzeli bir du$le sarma$, oturmaktayim.mor dalgalarindan sual olunma yenilgisine tunemi$ kirilgan deniz.kayik tikirtisinin $iiri ve her anla$ilmaz cumlenin icerisinde var olan ve seni bana anlatan minik misralar, tasvirler.sebep ve sonuclariyla anlatilamayan bir yigin $eyin arasinda du$ kuran ben ve du$um olan sen.du$mu$um haberim yok.nereden du$tugumun bilincinde degilim.kendine teslimiyet bir $arkidan belkide.ki rast makaminda bir $eylerin kuflendigi duygusuna kapilirim kimi zaman..anlatma engelliyim...

kimbilebilir hangi dagin sirrina saklandi da gune$, ak$ama el koydu istanbul da.bulutlar vardi seni severken gokyuzunde..mor, gri, beyaz, kul rengi bulutlar.bu mor, gri, beyaz, kul rengi bulutlara bakakaldim bi sure.sonra kaldigim yerden seni sevmeye devam ettim...
gitme...
dur...
yalnizim...
unlem i$aretleri buyuyor icimin yanik aydinliginda...gitme...en aptal $arkilardaki yalnizlik bu.elim yazmaktan bitkin...gidi$in..ak$amdan ak$ama demledigimiz sevda masali...a$kimiz masaldi..birbirimizi seviyoruz..biliyorum bunu..sicaktin..goz gore gore sicaktin..sen vardin..bir de ben..havada oksijen, azot ve bilmemne adiyla geci$tirebilecegimiz denli onemsiz bir ton gaz solurken sevdim seni..a$ik oldum..onumuzden, bir unlemi etkisiz hale getirecek kadar uzun sureyi kapsamaktan oteye anlam ta$imayan, bir lokomotif dolusu problem gecti...hepsini a$tik..kolay degildi bizim masalimiz..asla kolay olmadi..ama herkes gipta etti a$kimiza..kimisi cekemedi..kimisi dudak buktu..kimisi hayran oldu, kitap ismi yapmaya kalkti.."bitmeyen a$k"..

kimi zaman korkak ve bundan oturu sessiz golgeler cokuyor zamanin uygun yerlerinde icime...seni kaybetme korkusu..inatci karanliklardan uzak, cocuklarin ve bizim ula$amayacagimiz bir yere kaldirmaya cali$iyorum bu anlamsiz korkularimi...sen, ben ve yorgun gulucuklerimizi, ic ceplerimize zulalami$ donerken yalnizligimiza, bir kovalamacayi payla$irken senle sessiz yalnizligimizda, bu tur korkular anilmasin istiyorum artik hayatimizda...zamani kovalayalim seninle beraber sadece..onde zaman, arkasinda biz..95 adimda bitsin bu kovalamaca..95 adim sonra yakalayalim ve bogalim yalnizligimizi, zamanin derin ve sig sularinda...

bu $ehir..bu kendisine kus olan $ehir..bir tek seni sever oldu unutma..insan daga kus, dag insana..bu $ehir kendisine kus, bu $ehir zamana..bu $ehir sadece seni sever oldu nice zamandir..bu $ehir benim sevdigimi sever oldu nice zamandir..bu $ehir gune$i sevmez oldu..bu $ehir bizimle zamani kovalamaya ba$ladi artik..ve bu $ehir bizimle beraber 95 adim atacak..95 adim sonra nice zamandir ilk defa bu $ehire gune$ dogacak..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol