confessions

webgum

- Yazar -

  1. toplam entry 1594
  2. takipçi 1
  3. puan 62282

pepsi twist

webgum
limonla ciftlesen sarisin ablamizin oynadigi garip reklam. ileride minik minik limon agaclarina sahip olacagi da dusunulmektedir. eksi bir erkek arkadasi olmasi da iliskinin gelecegi konusunda dusunmemize sebep olmustur.

femme fetale

webgum
yazilan yorumlari soyle bir bastan sonra okudugumda ne yapmis da bu kadar suclanmis acaba bu gariplikte yorumlari haketmis mi dedigim yazardir.
bu yazarin ayrilmasi kafamda bircok soru isaretini de birlikte getirmistir. bunlar;

yazdigi bircok yazidan sadece erkeklere hitap edilenlerin konu edilmesi, sanki baska bir tur entry girmiyormus hissi uyandirmasi ne derece normaldir?
sozluge ilk giren ve belli bir yolu katetmis degerli sozluk yazarlarimiz bir kenarda dursun, sonra girenlerden kacinin entryleri bukadar duzgun ve hatasizdir? ve bunun bilinmesine ramen bu yazarin neden bukadar ustune gidilmistir?
kendimi bu yazar yerine koydum biran, ben yeni girmis bir yazar olsaydim ve "vay efendim sen sen degilsin, acaba sen ajan misin, erkek duskunusun..vs" gibilerinden yorumlar alsaydim ben de ayni sekilde biranda sogur ve ceker giderdim. dogru karar vermistir. goretomb gibi bende yazmaya devam etseydi iyi olurdu, sonucta kurallari bilen bir yazar diye dusunmekteyim. anladigim kadariyla yazarin ilgi gormesi bazi yazarlarimizi rahatsiz etmistir.

war ensemble

webgum
yastiklari davul, kus kafeslerini de zil yapip yanina da dangir dungur gitarlarla eslik ederek defalarca taklit edilmis bir parcadir. komsu rahatsiz etme operasyonunun bir parcasidir.

bob ross

webgum
resim sevinci isimli programdaki rahmetli bonus amca. okadar guzel anlatir ki, insan eline firca alirsa aynisini yapabilecem sanir.
-suraya neseli calilar koyalimmmm
-eveeeeeeeeet burada yasiyorlarr
-siz bu calilardan istediginiz yere koyabilirsiniz.
-simdi tam ortaya olmus bir agac koyalim.
-isteeee tam orayaaaaaa

uyuyan sevgiliyi uyandırma taktikleri

webgum
bu sevgilinin yapisina gore degisen taktiklerdir. sevgili cok sinirli biriyse ve uyaninca daha sinirli oluyorsa bu taktiklere cok ozen gosterilmelidir. ornegin, sabah kahvaltisinda cok sevdigi bir yiyecek kokutmak suretiyle yapilirsa sevgili kendi istegiyle de uyanabilir.

sevgili espiriliyse, tepesine cikilir ve hic durmaksizin sulu sulu opmeye baslanir ya da kulaginin dibinde opera tarzi bir ses tonuyla bagirilir.

sevgili sakin kendi halinde tatli biseyse, yavas yavas opulur ve guzel sozler soylenir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol