kendini bok gibi hissetmek

0 /
broken
yaşanan hayal kırıklıklarının ya da aşağılanmaların akabinde, genelde yürek yanmasıyla beraber nükseden hal, durum, hede hödö neyse işte.yormayın beni.
capt it all
yazın sıcağında üstüste 6 derse girmiş öğrencinin içinde bulunduğu durum. üstelik bu dersler alttan alınıyorsa bok değil, bombok hissedersiniz kendinizi.
ohannessenpetersburgerking
birisi sizi ezdiginde, ustunuze ciktiginda her seye ragmen tipki bok gibi yanlardan portluyorsaniz, ve esas kokunuzun cikmaya basladigini hissediyorsaniz. iste o zaman kendinizi bok gibi hissetmekte haklisiniz.
wish you were beer
ilk aşkınıza sonunda kavuşmuşsunuzdur.artık hayal olmaktan çıkmıştır, işte tam karşınızda duruyordur.aradan zaman geçer siz aslında aldatıldığınızı öğrenirsiniz. sonra aradan yine zaman geçer sözkonusu şahıs gelir sizden yaptıkları için özür diler kötüdür çok kötü. keşke hiç özür dilemesedir gözde daha da küçülmesedir. neyse yapıcak bişey yoktur.
expert3
su anda uzun yıllardır muhakemesini yapmadıgım bir olgu, sevgi uzerinde dusunurken kafama dank eden bir gerceği bulmam akabinde kendimden tiksinmem ile girdiğim durum. boktan bir adammısım ben onu anladım.
rutubet
dönem dönem gelir evet, ama periyodların sıklaşması,kendini normal hissetmenin nasıl olduğunu unutturur bünyeye zamanla.bok gibi hissede hissede bir bakarsınız ki aşmışsınız ve bok olmuşsunuz.’tebrikler 875905605092.bok kişisi siz oldunuz’ diye bir mail gelir mail kutunuza sonra.devamı mı? bok gibi entryler girersiniz filan.bilirsiniz..
calamitycans
durmadan yagmur yagdıgı, icinizin sıkılıp ilgiye en muhtac oldugunuzu hissettiginiz bir gunde, beklediginiz ilgiyi bir turlu gorememek, ihmal edildiginizi dusunmek, yanlızlık hissinin her gecen dakika daha da artması, bunlar yetmezmis gibi aksamın dokuzuna kadar calısmak, o yorgunlugun ustune isin eve de tasınması, sadece kosenize cekilip bir kadeh icki icip rahatlamak isteyip bunu yapabilicek vaktinizin olmaması, aglamak isteyip ne yapsanız bunu bir türlü becerememeniz, icinizden gecen isyanları ve korkuları bir turlu dile getirememek sadece kendinizi bok gibi hissetmenize neden olmaz, bir de "nervium" denen bir yesil recete ilacına bir sene aradan sonra yeniden baslamanıza sebebiyet verir.
rutubet
şu anki hislerime tercuman olabilecek en güzel bir başlık.seviyorum ben bu başlığı yaa.hislerimi daha bir perçinliyor.az biraz kassam "perçinli bok gibi hissetmek" tanımı bile yaptırabilir bana şu an.valla bak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol