ismet badem

expert3
eski besiktasli ve milli basketbolcu, tanidigim ve sevdigim komik bir abi. kendisi yeni basketciler bulup yetistiriyor.
seyhmerat
nihat mala diye bir basketci vardi zamaninda hala var mi bilmiyorum,bu herif bir keresinde cok saglam bir smac vurmustur ismet dayanamayipp "ooo mukemmel nihat mala vuruyor" demisti yarmişti beni...
schenardi
basketbol paneli yapıcma diye uğramadığı ilkokul bile kalmasın şu memlekette diye uğraşan iyiniyetli, sempatik bir amca gibi gözüken ancak iş maç anlatmaya geldiğinde owww wuuuw gibi tuhaf tuhaf sesler çıkarmaktan öteye gidemeyen bu yüzden de asla nba maçı anlatmaması gereken çünkü bunu yapmaya kalkttığında maç boyunca bu seslerle izleyiciye işkence ettiren insan ntv nba yayın haklarını almazdan evvel bir dönem o haklar kanald deydi orda ernder bilgin adında ne idüğü belirsiz bir herifle birlikte bu ismet badem kişisi maçı katlederlerdi üstelik haftada bir maç yayını ya olurdu ya olmazdı onda da o işkenceye katlanmak durumunda kalınırdı hele bi de hidayet de o zaman çaylaktı bunlar o yüzden sacramento maçından başka şey de yayınlamazdı ismet badem in ağzından anlaşılabilir tek kelime de hidayet olurdu... neyse ki o günler kabus olmaktan bile çok uzak artık!
sepulturk
herkesin önyargılı yaklaşdığı insandır. kendisi bu memlkete basketbolu sevdiren insanların başında gelmektedir. burda aaooowwww uuuwwww diyo diye dalga geçilen adam dalga geçen herkesten daha fazla basketbol bilmektedir. nba’le çok fazla ilgilenmez, kendisini türk ve avrupa basketboluna adamıştır. bugün avrupadaki ve türkiyedeki takımların çoğunun yönetim yapısını ve ekonomik programlarını bilir.

evet belki çok saçma sapan bağırmaktadır. ama kendisinin amacı zap yaparken maçı geçen milletimizin dikkatini çekmektir. işin şov tarafını göstermek ve vurgulamaktır. çünkü kimse çoğu insan mücadeleyi sevmez. dirsek dirseğe bi ribaund mcadelesindense sıradan bir alley-oop tercih edilir. bu adamın yaptığı da bunları vurgulamaktır.

son olarak;

(bkz: dudaklarınızdan tebessüm kalbinizden basketbol sevgisi eksik olmasın)
disappear
bir maç öncesi taraftarlarla roportaj ederken bir kıza yaklaşıp sizi basketbol sahalarında görmek ne güzel demesinin ardından kızın ben efes dans kızıyım demesiyle afallayıp pardon sizi hiç giyinik görmemiştim cevabını vererek dinleyenleri yaran insan. hatta murat murathanoğlu gülmekten geberme kıvamında şunu söylemiştir. abi bu iş için birde sana paramı veriyorlar.
john maynard keynes
bayilirdim bu adamin mac sirasindaki coskusuna yorumlarina, murat murathanoglu ile yaptiklari asist programini ise zevkle izlerdim. gun geldi beraber asisti radyoda yapmaya basladilar, onun da muptelasi olduk (hatta odullu yarismalarina katilip t-shirt kazanmisligim da vardir), simdiler de ise bildigim kadariyla sadece yaziyor. enes kanter yazisi icin;

http://www.basketdergisi.com/hos-geldin-enes-ismet-badem.html
oksit
basketbol oynadıgım donemlerde sampıyonalarda soyunma odalarına gelıp ınanılmaz şekılde moral veren muhterem ınsan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol