harry potter

0 /
ferrari
j. k. rowling ’ in yazdigi, sinemaya da uyarlanan yedi kitaplik bir seri den olusan dunyada satis rekorlari kiran kitap.
expert3
fakirlik nedeniyle aclikdan uyuyamayan ogluna anlattigi hikayeleri bir yayincinin duymasi ve kitap teklifi sunmasi sonrasi oldukca yuklu bir para kazanan j. k. rowling’in hayali kahramani.
(bkz: hayri pitir)
independence
alninda yara izi olan buyucu velet.oyle ki trene binerken 9,5 numarali peronu kullaniyor.ustelik bu perona da diger peronlarin arasinda bulunan bir duvara bodoslama dalarak yapiyor.
alanis
temmuzda dunyada eyluldede turkiye’de cikacak altinci kitabi harry potter ve yarim prens ile ortaligi kasip kavuracaga benzeyen kitabin basrol karakteri
seyhmerat
yazarinin,cocuklarin cocuk kahraman olma hevesini ayrica buyuydu sihirdi gibi seylerin cocuklari cok fazla etkilemesini mukemmel kullanip bir dunya parayi cebine gomdugu kitap serisidir...
tamu
31 temmuz 1980 yilinda iskocyada dogan ve cok buyuk ihtimalle 1998 yilinin haziran ayinda olecek olan karakterin adinin verildigi, turkiyede israrla cocuk kitabi olarak lanse edilen fantastik eser.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol