floydian

0 /
floydian
benim de icinde bulundugum insanlar toplulugu ve muzik dinliyorum diyen herkezin sahip olmasi gereken sifat. ayrica 9 entry girmis çömezin kabul edilmek icin yazdigi son entry (bkz: ben) swh
ithilquessir
sozlukteki arabesk’ten pop’dan bunalmis bunyeme ilac gibi gelecegini dusundugum, hicbir sey olmasa sozlugun muzik seviyesini gorulur seviyede arttiracagini umdugum ikinci nesil bilgicimizdir. hos gelmistir.

31subat
yeni ve fakat azimli bilgic. zira sabaha kadar bizi yalnız bırakmayıp sözlük için gecesini gündüzüne kattığını göstermiştir. çok fazla şey yazmamıştır o ayrı konu.
spooky
17 mart 2006 bilgi sozluk ekibi free zone istilasi’ndan sonra bize evinin kapilarini acarak onun evini de yagmalamiza izin veren misafirperver yazar. gercekten de minder cok rahatmis, belim tutuldu bi turlu duzeltemedim doktor bey.
ayrica eve girdigimiz andan itibaren o kadar ses ve patirti yapmamiza ragmen uyanmayan sempatik ev arkadasina selamlarimi yollamayi ekip adina bir borc olarak biliyorum ve eyluldeki tus sinavinda basarilar diliyoruz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol