intihar mektubu yazarken kalemi biten insan

0 /
epikuros
ölmekten çok öldükten sonra geride bırakacağı mesajı önemseyen kişinin intiharını mürekkep almak için yarıda kesebileceği durum. bazısı da o kadar çok mesaj verme tutkunudur ki, mesajın daha etkili gözükmesi için ölmesi gerekse onu da yapar. halbuki vereceği mesaj ne kadar anlamlı olsa da o mesajın onurlandıracağı kimse olmayacaktır ortada
tasar
bu kişinin intihari esnasında kesin ya ipi kopar, ya mermisi ateş almaz, ya evi zemin kattadır diye camdan da atlayamaz yada jiletleri öylesine körelmiştir ki bileklerini bile kesemez. öylesine bahtsız bir bedevidir bu zat.
ilean
mektup yazmaya ugraşmakla daha fazla vakit kaybetmemesi, ani bir hamleyle intihar eylemini gerçekleştirmesi gereken insandır.dibe vurmuştur bu ya da daha kötüsü hala düşüyor olma ihtimalidir.
goetica
bahtsız bedevilikte çığır açmış kişidir.madem intihar etmeye karar verdi mektubun kalanını da kanıyla yazsın dedirten insandır.
ithilquessir
hayatin ikinci bir isigi yaktir bu. ancak kisi, "demek benim olmemem lazim. bu bir isaret. heyoo" diye sevinip sokaklarda bahcelerde hoplayip ziplayacagina, "al iste kalem de bitti, herkes benden nefret ediyor, bu gune kadar bi isim rast gitmedi ki" tribine girer.

zaten kisinin hayata yonelik algisi boylesine carpik olmasa intahar mektubuyla munasebeti de olmazdi. bir seylerden kacmak yerine cozmeye yonelirdi.
melankomik
kurşun kalem kullanmadığına bin pişman olan insandır, ya da oturur mail falan yazar, sesini kaydeder, olmazsa video çeker...
poturt
belki de şanslı insandır.kalem ararken farkedecektir belki de yapmak üzere oldugu şeyi aslında gerçekten yapmak istemedigini.
steroid
ben lisedeyken böyle tombul kalemler vardı. tepesinin yanında basma yerleri olan.. her birine bastığınızda farklı renklerde yazmaya başlardı. sözkonusu kişi o kalemlerden kullanmalıdır ki mazallah kalem bittiğinde ararken almış olduğu karardan vazgeçmesin.
sonuçta ortaya gökkuşağı gibi bir intahar mektubu çıkması kişinin ölmeden önce ne kadar "renkli" bir hayat yaşadığını gösterir niteliktedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol