şişman değilim iri kemikliyim

serco
sismanca bayanlarin en buyuk savunma silahidir. bu tip kadinlar hafif kilolu oldugunu kendi kendine itiraf etse de, ba$kalarina itiraf edemez cogu zaman. i$te bu sebepten de kadinlar durumlarina bahane bulmak icin bu soz grubunu sarf eder. ancak kendi vicdanlarini susturamazlar ve hepsi de olumune rejime girerler. kendilerini mutsuz ederler. ne var ki herkes manken gibi 90-60-90 olmak zorunda degildir. o halde kendi ruh sagliklari icin kadinlarin ne yapmasi gerekir? cevap elbette ki tektir : "kendi kendileriyle barisik olmak".
376
’’tamam gotum biraz buyuk olabilir basenlerim olabilir,bir ortama once gobegim sonra ben giriyor olabilirim,56 beden giyiyor olabilirim ama bu sisman oldugum anlamina gelmez ki sadece iri kemikliyim’’

tarzinda yapilan muhabbetlerin vazgecilmez lafi.
zehnterdorf
vücut kitle endeksinin (vücut ağırlığı/uzunluğun karesi) tamamen kemiklerin iri olması nedeni ile obezite dilimi içinde yer alması durumunda kişinin bahanesidir.
belkibirgunbiryerde
bu iddiada bulunan insanlara ısrarla "şişmansın işte! şişkoo şişkoo!" denmemesi şiddetle tavsiye olunur,çünkü o iri kemikli ellerini yumruk yapıverip bir çarparlarsa bir de yer çarpar...gülümseyip geçmek en iyisidir...
bitos
siz yaniliyorsunuz ben sisman degilim yedikce kemiklerime yariyo fikrinde ki dobic kisinin kendini tarifi.ne yesem kemiklerime yariyo ne yapayim bunyem boyle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol