köpekler ve ermeniler giremez

0 /
angelus
formata uygun oldugu surece her turlu basligin acilmasi ve altina entry girilmesi gayet dogaldir evet. lakin beklerdim ki boyle bir basligin altina girilen ilk entry, basligi kinar nitelikte olsun zira insanligin gerekliligi ve milli geleneklerimiz bizlere bunu ogretmistir. ama goruyorum ki 700 yillik bir devlet olarak medeniyet yolunda bir arpa boyu kadar yol alamamisiz.
made in heaven
ermenileri anladikta kopeklerin ne kabahati var arkadas diye sormama neden olan basliktir.kopek gibi insanlarin en yakin dostlarindan biri olabilmeyi basarabilmis bir hayvanin "kopekler ve yahudiler giremez","kopekler ve turkler giremez" ve son olarak "kopekler ve ermeniler giremez" gibi sozde asagilayici soylemlere konu olmasi anlasilir gibi degil.ne pisligini gormus bunlari tureten insanlar sevgili kopeklerin?"fareler ve x giremez" falan olsa anlayacagim.
reddy
fasist bir soylem oldugu icin elestiriye acik olan,ancak system of a down’in terbiyesizlikleri gozonune alindiginda makul gorulebilme olasiligini yakalayan soylem.
isimsiz kahraman
kompleksli bir milletin hede leri olan , iyi şarkı yapan ama insanlıktan nasiplerini almadığını düşündüğüm bir rock grubunun; yaptığı iğrencliğe verilecek gereksiz ve iğrençce bir tepki olurdu bu...
tasar
doğru söylemişler efendim ne diye yaygarayı kopartıyorsunuz ki. sadece ermeniler ve köpekler mi, hayır hiç bir canlı girmesin o ne olduğu belirsiz mahlukatların havasını soluduğu mekanlara, bırakalım o foseptik çukurlarında sıçan sıçana, rezil rezile, ebleh eblehe yaşasınlar, karışmayalım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol