pedofili infaz etmek

bendeniyimibilecenpezevenk
Uganda da yaşandığını varsayarak anlatıyorum.
Uzun yol da üzerine direksiyon kıran kamyon şoförünü dövdüğü için bi kaç sene ceza alan
içeri de gardiyan ve diğer mahkumların sataşmaları ve cezalarını görmeleri sonucu toplam 13 sene hapishane de yatan bir arkadaşım.
Bir gece sohbet ederken Tv de altyazı geçmeye başladı,bir çocuğa işkence yapan cinsel istismar da bulunan xxx tutuklandı diye.
Elimizde çay sigara kalakaldık.
Allah beni affetsin dedi.
Telefonunu çıkardı ve birini aradı " sizin oraya böyle bir şerefsiz geliyor,üzerine güneş doğmayacak,vebali benim" dedi
Arada sinkafli küfürler uçtu havada,sessizce bi on dakika kadar oturduk ne çay ne sigara içecek halimiz kalmamıştı.
Evlere dağıldık,sabah ilk is haberlere baktım ve bingo!
Pedofil hucresin de intihar etmiş,kendisini ranzaya asmış!
Dostumun yanına gittiğim de sadece göz kırpıp tebessüm etti.
Uzun zaman bu konuyu hiç konuşmadık
zerre pişmanlık duymadığını adım gibi biliyorum.
İmkanım olsa fazlasını yaptirirdim,dedim ya bunlar uganda da yaşandı...
ohcaptainmycaptain
bu cezalandirma ne topluma, ne allah' a birakilmalidir.. kaos cikar.. neden gelismis ulkelerde pedofili bu kadar cok degil.. oralarda sapik yok mu? ooo neler var. yalniz adam 92 yasina girse cok unlu ve zengin olsa bile, birisi cikip, falanca tarihinde boyle olmustu dese.. adamin 92 yasinda hayati kayiyor. 16 yasindan kucuk bir insanla (kiz ya da erkek) rizasiyla bile birlikte olsaniz, hapis cezasi, ve asla silinmeyecek olan pedofili damgasi yiyorsunuz.. bu leke oyle bir leke ki, sizi olene kadar birakmiyor. bizde cok kucuk kizlar bile tecavuze ugradiginda, rizasi vardi diyebiliyorlar.. en son 5 yasinda bir kiz tecavuze ugradi ve sanik bundan faydalandi! cunku sanik milletvekili cocuguydu.
yani bizde sapik var sapik var! gariban sapiklar, zengin sapiklar, yasli sapiklar, eli kolu cok uzun sapiklar.. kurbanlar hep ayni. hicbirseyden haberi olmayan sabi subyanlar.. sonra tecavuzcusuyle ayni arabada mahkemeye goturulen cocuklar.
sapik ayni sapik! ama niye ceza vermesi bu kadar zor son yillarda. mahkemede bir sekilde kurtuluyorlar da ondan.. sonra diyoruz ki insallah hapishanede layigini bulur...
broze
Olması gerekendir. Hiç kimse hümanizm, insan hakları filan demesin Bana. Bu çocuklara tecavüz eden orospu çocuklarını yaşatmanın hiçbir anlamı yok. Hapishanede beslemeye gerek yok devletin bu hayvanları itlaf etmesi lazım. Mümkünse sikerek öldürsünler.
independence
bilgi sozluk adalet dagiticilari birligi kisileri yargilamislar infaz etmisler, tebrikler.

hak diyoruz, hukuk diyoruz, adalet diyorum ama bahsettigimiz adalet bireyin kendi kafasina gore kestigi adalet bicimi degil, orda ayriliyoruz iste. bugun pedofili'ye ceza kesmeye kalkan birey, yarin yine kendi icerisindeki adalet duygusuyla yere tukurene ceza kesmez mi, arkasindan korna calana ceza kesmez mi? kim sonlandiracak bu durumun turevlerini?

pedofili ve türevi sapkinliklar leş şeyler ve en agir sekilde cezalandirilmali, kabul ama kendimizi hakim ve cellat yerine koyarsak nereye varabiliriz? bunun sonu var midir? bugun pedofili, yarin klaptomani, ertesi gun sosyopat, daha ertesi gun farkli bir psikolojik rahatsizligi olan yahut olmayan kisiler bu dusunceye sahip bireylerden nasiplerini almayacaklar mi, bunun olmayacagina dair garantiyi kim veriyor?

herkes haddini bilmeli. kimsenin bu tur kararlar ve soylemler icin ne hakki var ne de yetkisi. ortada islenen bir suc varsa adaletin tecelli etmesini beklemekten ote yapabilecegimiz hicbir sey yok, olmamali da. sen hakim ol oteki cellat, ne ala memleket. hukuk fakulteleri de kapansin yerine avm acilsin, hepimiz rahata erelim.

unutmamak lazim, yanlis hesap bagdat'tan doner.
yastikkirlenti
Msrtrbycs arkadaşımız haklı suçsuz yere hapis yatan bir sürü insan var bu ülkede.

Madem öyle dava sonuçlanıp kesin kanıtlarla suç sabitlendiği takdirde idamı bende desteklerim.
zywiec
eğitim sistemimizde sosyal bilimlerin eksikliğini bir kere daha göstermiş başlıktır. hakkında kimse atıp tutmakta bir sakınca görmediğine göre en kısa zamanda böbrek hastalarına kolanın içine leblebi koyup içmelerini, yatırım yapacaklara yüklü miktarda uganda şilini almalarını, fabrika sahiplerine de makine mühendislerini işten çıkarıp yerine makineye iki üç vurabilecek vasıfsız eleman almalarını tavsiye etmeye başlıyorum.

bakın ne yapalım. çevresine karşı agresif davranışlar gösterebilen (gayet adam da öldürebilirler) şizofreni hastaları hakkında çözüm odaklı çalışmaları durdurup hepsini asalım. ama yarın kendi çocuğunuza şizofreni teşhisi koyulursa ağlayıp sızlamak yok, devlet bir hafta içerisinde alacak, en kısa zamanda gaz odalarında infaz edecek.

pedofili şu an için psikoloji, sosyoloji, genetik gibi disiplinlerin araştırma konusudur, bu disiplinlere emek vermiyorsanız eğer, eleştirebileceğiniz tek şey mevcut hukuk sisteminin işleyişi ile alakalı bozukluklardır. bundan sadece bir asır önce, bugün oral antibiyotik tedavisiyle çözülebilecek kadar basit hastalıklara sahip insanların tecrit adalarında nasıl ölüme terk edildiklerini unutmamak lazım.

edit: imla
dilaramgg
yahu televizyonlarda kucucuk cocuga tecavuz eden adam cezaevinden korktugunh soyledi alicagi cezadan degil.
kimsede kusura bakmasin adam oldurme -nefsi mudafaa haric- , taciz, tecavuz suclularinin ben hapiste yatmasini istemiyorum. sen nasil birine zarar verdiysen, zarar verdigin kisinin yakinlari da sana zarar vericek.
allah korusun, allah yazmasin biri benim yakinima zarar verse ona yaptigini bende ona yaparim. bunun hukuk devleti olmakla alakasi yok.
bendeniyimibilecenpezevenk
Daha geçen gün öldürülmek istenen donanimhaber üyesinin başına gelenleri okuduk hepimiz nerde adalet?
Bu ulke de adalet olsaydı o gece o yaratıklar adam öldürmeye teşebbüsten tutuklanirdi.
Adamın karısı çocuğu yanındayken arabaya ateş etmişler,üç insanı öldürmeye teşebbüsten üstelik herşey delil ile sabitken 2 günde ve 3 x 30 seneyi,bir de ruhsatsız silah toplum huzurunu bozma vs vs kitle o yaratıklara 100 seneyi millet adalet var desin.
Olmadığı için adam evini işini taşımış ağlıyor video da!
Bunun gibi sayısız örnek var.
Hümanist yazarlara da elinize silah alın adalet dağıtın diyen yok,benim durumum basit "hayrimizi koruyacak kadar şer sahibiyiz"
trafikte küfür edene güler geçerim ama evimi arabamı kursunlayacak yüreği olanın da yüreğini eline veririm.
Tanım: adaletin olmadığı yerde adalet sağlayacak mekanizmalar kendiliğinden oluşur.
independence
bu konuyu hala tartisiyor olabilmemiz bile icimizde hukuka ve adalete olan inancimizin ne derece zayif oldugunun bir gostergesi.

aslinda konu cok basit ve uzerine yapilan her tartisma suya yazilan yazilardan ibaret.

sen savci degilsin, hakim degilsin ve dahi cellat degilsin. sen kimseyi yargilayamazsin, kimseye ceza veremezsin ve kimsenin cezasini infaz edemezsin. bunlari yaptigin zaman sozde yargilayip infaz ettigin kisiden bir milim farkin kalmaz ve yine bunlari yaptigin zaman o inanmadigin guvenmedigin hukuk sistemi ile adalet kavrami senden kan alir. net soyluyorum kan alir. hayalindeki zanlinin cektiklerinden fazlasini cekersin ki haketmissindir de ustelik bunu.

meekma
foruma dönüşmemesi dileğiyle

tanım: yapılması gereken şey.. pedofiller infaz edilmeli.

bu hukuk yoluyla olmalı tabi. ilk entirideki dexter kardeş yüreğimizi soğutuyor ama doğru bir davranış değil haliyle..

en değerli varlığımız çocuklarımızdır. onlara dokunanların da cezası ölüm olmalı.

tecavüzcüler.. hele de çocuk tecavüzcüleri tedavi olmuyor, ıslah olmuyor. dışarı çıktıkları anda yeniden av aramaya başlıyorlar. tabi bir önceki sefer çocuk ötmüşse de hapse girmişse bu sefer çocuğu da öldürüyorlar.

şimdi iki tane adam var.


Lawrence Bittaker ve Roy Norris..

Bunlar hapishanede tanışıyorlar. çıktıkları zaman yakalanmadan tecavüz etme planları yapıyorlar. bir minibüs alıp içini manyakça düşüncelerine göre düzenliyorlar.



5 tane genç kızı kaçırıp tecavüz ediyorlar. işkenceyle öldürüyorlar.

mahkemede kaydettikleri bir teyp kasedi dinleniyor. jüri üyeleri kendilerini salondan dışarı atıyorlar.. ytube'da ararsanız görüntülerini bulursunuz.

kurbanın adı Shirley Lynette Ledford.. 16 yaşında. tecavüze uğramış. kasette olan şey işkence.. ne işkencesi? kızın arka tarafından bir pense sokmuş, sıkıştırmış ve içeride döndürüyor..

merak eden varsa kasedin transkripti.
http://watchingrobertpickton88015.yuku.com/topic/3312/Transcript-Shirley-Lynette-Ledford-audio-recording-Bittake#.WUESpriddck

bu piçler Hapishanede tanıştılar demiştik.. ikisi de tecavüzden içeride.. Roy 8 yıl ceza almış.. Lawrence'a demiş ki içeride.. "8 yıl aldım ama değdi"

tecavüzcüler.. hele de çocuk tecavüzcüleri tedavi olmuyor, ıslah olmuyor. bu kadar somut..

ceza ölüm.. çok net.. nasıl ki bir tavuğun bile yavrusuna dokunmaya korkuyorsun insanın yavrusuna da dokunmaya korkacaksın. başına neler geleceğini bileceksin..

dünyayı yöneten bir şey var.. uğursuz bir şey. george soros gibi karanlık adamlar bile bunun yanında ilkokul 3 öğrencisi gibi kalıyor..

dünyayı yöneten uğursuz şey idama karşı. insanları çok sevdiği için değil, tam tersi insanlardan nefret ettiği için..

bu uğursuz şeye teslim olmuş yönetimler idam getiremez. çünkü yasak.


tecavüzcüler hapishanelerde yer olmadığı için serbest bırakılmıyor.. çıksın birine daha tecavüz etsin diye serbest bırakılıyor.. 100 sabıkalı hırsızlar gitsin yeniden bir eve girsin, belki birilerini de öldürür diye aramıza salınıyor.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kadikoyde-dehset-hirsizlar-kapiciyi-doverek-oldurdu-1789020/

çünkü dünyayı yöneten uğursuz şey öyle emrediyor. idam olmayacak.. tecavüzcüler, hırsızlar, katiller salınacak..

pippa bacca'yı öldüren pislik hani ağırlaştırılmış müebbet almıştı?
http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/04/21/pippa.baccanin.katiline.ceza.indirimi/658133.0/index.html

dava unutuldu, uğursuz şeyin sevecen kolları katile kıyağını yaptı.. beş altı yıla aramıza da katılır..

arada bir goygoy gündemi oluyor yok idam gelecek bilmem ne filan diye.. bak şimdi ne olacağını yazalım.. diyelim ki idam geldi.. etöcü, fetöcü, ketöcü takır takır idam ediyoruz insanları.. süper.. yaşıyoz da noluyo icabında.. derken bir pedofil çıkacak... yönetime herhangi bir çıkarı olmadan gönlüyle oy veren insanlar da dahil olmak üzere herkes idam bekleyecek.. ama yönetim o pedofili idam edemeyecek.. neden? çünkü yasak.. bu sefer akıllara şüpheler düşecek... noluyoruz lan demeye başlayacak geniş halk kitleleri.. toplumun en safça inanmış kesimleri de yönetimi sorgulamaya başlayacak .. çaktın?

bütün sapıklar, tacizciler, psikopatlar ellerine silah alıp diledikleri gibi gezebiliyor ama medyada filmlerde filan sana sürekli silahın ne kadar kötü bir şey olduğu propagandası yapılıyor.. sen bir kadın olarak altgeçitten tırnakları sökülmüş bir kedi gibi savunmasız geçerken, arkandan seni takip eden sapık bıçağı, muştası, tabancası tam teçhizat silahlanmış yaklaşıyor.. propagandaya kanma .. bireysel silahlanma temel bir insan hakkıdır...

özeti.. bir daha idam gelecekmiş goygoyuna ciddi ciddi vakit ayırırsan kendi zamanını ve enerjini boşa harcamış olursun.. çünkü idam filan gelmeyecek. çünkü yasak..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol