pedofili infaz etmek

ohcaptainmycaptain
bu cezalandirma ne topluma, ne allah' a birakilmalidir.. kaos cikar.. neden gelismis ulkelerde pedofili bu kadar cok degil.. oralarda sapik yok mu? ooo neler var. yalniz adam 92 yasina girse cok unlu ve zengin olsa bile, birisi cikip, falanca tarihinde boyle olmustu dese.. adamin 92 yasinda hayati kayiyor. 16 yasindan kucuk bir insanla (kiz ya da erkek) rizasiyla bile birlikte olsaniz, hapis cezasi, ve asla silinmeyecek olan pedofili damgasi yiyorsunuz.. bu leke oyle bir leke ki, sizi olene kadar birakmiyor. bizde cok kucuk kizlar bile tecavuze ugradiginda, rizasi vardi diyebiliyorlar.. en son 5 yasinda bir kiz tecavuze ugradi ve sanik bundan faydalandi! cunku sanik milletvekili cocuguydu.
yani bizde sapik var sapik var! gariban sapiklar, zengin sapiklar, yasli sapiklar, eli kolu cok uzun sapiklar.. kurbanlar hep ayni. hicbirseyden haberi olmayan sabi subyanlar.. sonra tecavuzcusuyle ayni arabada mahkemeye goturulen cocuklar.
sapik ayni sapik! ama niye ceza vermesi bu kadar zor son yillarda. mahkemede bir sekilde kurtuluyorlar da ondan.. sonra diyoruz ki insallah hapishanede layigini bulur...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol