pedofili infaz etmek

independence
bilgi sozluk adalet dagiticilari birligi kisileri yargilamislar infaz etmisler, tebrikler.

hak diyoruz, hukuk diyoruz, adalet diyorum ama bahsettigimiz adalet bireyin kendi kafasina gore kestigi adalet bicimi degil, orda ayriliyoruz iste. bugun pedofili'ye ceza kesmeye kalkan birey, yarin yine kendi icerisindeki adalet duygusuyla yere tukurene ceza kesmez mi, arkasindan korna calana ceza kesmez mi? kim sonlandiracak bu durumun turevlerini?

pedofili ve türevi sapkinliklar leş şeyler ve en agir sekilde cezalandirilmali, kabul ama kendimizi hakim ve cellat yerine koyarsak nereye varabiliriz? bunun sonu var midir? bugun pedofili, yarin klaptomani, ertesi gun sosyopat, daha ertesi gun farkli bir psikolojik rahatsizligi olan yahut olmayan kisiler bu dusunceye sahip bireylerden nasiplerini almayacaklar mi, bunun olmayacagina dair garantiyi kim veriyor?

herkes haddini bilmeli. kimsenin bu tur kararlar ve soylemler icin ne hakki var ne de yetkisi. ortada islenen bir suc varsa adaletin tecelli etmesini beklemekten ote yapabilecegimiz hicbir sey yok, olmamali da. sen hakim ol oteki cellat, ne ala memleket. hukuk fakulteleri de kapansin yerine avm acilsin, hepimiz rahata erelim.

unutmamak lazim, yanlis hesap bagdat'tan doner.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol