5 yıllık ilişkinin bittiği an

kendilerinebagladilarkendilerine
şaşırtıcı bir andır çünkü hiç bir duyguyu ; üzüntü, sevinme, boşvermişlik beklediğiniz kadar yaşamazsınız. ruhsal durumunuzu anlayamazsınız kendinize soracağınız soruların çoğu cevapsız kalır çünkü cevapları bilmiyorsunuzdur. yapılabilecek en iyi şey bişeylerle uğraşmaktır ve sabretmektir, içinizde sevgi yeniden yeşerene kadar.
scalet
rezalet bir şeydir. 3-4 ay kendine gelemiyorsun. kendini kimseye açamıyorsun. ne işe gitmek, ne gece yatmak, ne sabah kalkmak, ne yemek yemek, ne başka bir şey içinden gelmiyor. çok zor bir şey. old memories diyorum.
125bpm
çok yakın zamanda başıma gelmiş durumdur.insanı değişik ruh hallerine sürükleyen saçma bir boşluk hissi yaratır.yaşama hefesini bükendir,yediğinden içtiğinden tat aldırmayandır,boktur. tengri kimseye göstermesindir.

(bkz: beni beni bihterini)
maniacgibimanyak
bütün yaptığın planları bozmak zorundasındır çünkü bütün planlarına dahildir.büyük boşluk içine düşersin. ve asla bir daha sağlıklı ilişkin olmaz çünkü ona alışmışsındır ve herkesde onu istersin.vesselam.
beeblebrox
kısa süren özgürlük hissini takip eden, bir kaç ay dolmadan hemen yeni sevgili arayışlarına girilen ama kimseyle anlaşamamayı takip eden süreçtir.

kimse eski tadı vermediği için uzun süre yalnızlık tercih edilinecektir.
pierlobedelobede
ilişkinin bitmesinden çok alışkanlıkların kaybolacak olması insanı içten içte huzursuz eder.yalnız kaldığında kendine hep ''ne yapıcam şimdi'' sorusunu tekrar tekrar sorasın çünkü ritüelin yok olmuş baştan başlaman gerekir herşeye,burda bile insanoğlunun bencilliği ayyuka çıkıyor.
criminalwhiterabbit
(bkz: evlerden ırak)

ne eve, ne iş yerine ne de sokaklara sığamazsınız..uykunuz gelir uyuyamazsınız. yediğiniz lokmalar ağzınızda büyürde büyür. acaba o da beni düşünüyormu? acaba o da üzgün mü? beni özlüyormu? gerçekten bu defa bitti mi? peki şimdi ne yapacağım? gibi sorular aklınızda döner durur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol