confessions

pierlobedelobede

- Yazar -

  1. toplam entry 8
  2. takipçi 1
  3. puan 3061

blizzard

pierlobedelobede
oyun üretmeyen adeta uyuşturucu ticareti yapan abd menşeli yapımcı firma.bir oyununu bile oynamanız size içine çekmeye yeterde artar bile,yıllar geçmesine rağmen daiblo 2 halen oynanmaktadır world of warcraftı söylemiyorum bile bu iki örnek bile ne derece bağımlılık yaptığının göstergesidir.yakın zamanda çıkardıkları hearthstone elli (50) milyon civarında oyuncuya sahiptir adamlar bağımsızlık ilan etse kimse sesini çıkaramaz o derece.

not:for the horde

5 yıllık ilişkinin bittiği an

pierlobedelobede
ilişkinin bitmesinden çok alışkanlıkların kaybolacak olması insanı içten içte huzursuz eder.yalnız kaldığında kendine hep ''ne yapıcam şimdi'' sorusunu tekrar tekrar sorasın çünkü ritüelin yok olmuş baştan başlaman gerekir herşeye,burda bile insanoğlunun bencilliği ayyuka çıkıyor.

naruto shippuden

pierlobedelobede
naruto'nun jiraiya ile eğitiminden dönmesi ile başlayan hokage olma yolunda baş kahramanımız naruto'nun ve şinobi dünyası çevresinde geçen manga ve anime serisi.



adamın şinobi dünyasını kaç kere kurtardığının hesabı yok mangakamız masaşi kişimoto beyfendi boş boş dolanan sasuke denyosuna yüklediği anlamlar izlerken sinir krizlerine sokuyor,naruto ağız tadıyla bir pataklasaydı şunu ama yok öyle bitti.



narutonun ilk serisinden itibaren izlenirse zevk kısmı katlanarak artacaktır her ne kadar beklediğimiz gibi bitmesede izlenilesi yormayan bir seri.

nintendo 3ds

pierlobedelobede
nintendo firmasının bir çok efsane oyununu içinde barındırıp üstüne 3d keyfini bize gözlüksüz olarak sunan küçük japon harikası.
malesef ülkemizde kitlesi tam olarak oturmadığı için hiç bir yetkili bayisi veya merci bulunmamaktadır buda ülkenin bir ayıbı olarak bir kenarda dursun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol